FILMEZZUNK.HU
Itt a Venom 2. - Vérontó második előzetesének bővített, teljes változata magyar nyelven is!

Tom Hardy megerősítette: hamarosan kezdődik a Venom 3 forgatása!

579

Tom Hardy megerősítette: hamarosan kezdődik a Venom 3 forgatása!

A Sony Pictures tavaly megerősítette, hogy zöld jelzést kapott a Venom 3. részének, amelyben Tom Hardy játssza a főszerepet. Azonban eddig keveset osztottak meg a készülő folytatásról, különösen miután kiderült, hogy a rendező most debütál az irányításban. Tom Hardy most közösségi oldalán egy törölt jelenetet osztott meg, amely megerősíti, hogy már folynak az előkészületi munkálatok.

Tom Hardy-t annyira megviselte a Venom forgatása, hogy több műtétet is végre kellett rajta hajtani

Tom Hardy egy videóban osztotta meg az első Venom film egyik törölt jelenetét, amelyben Brock egy taxiból száll ki, és megpróbál bejutni a kórházba, miközben Venom erőteljesen tiltakozik az épületbe való belépés ellen. Végül Eddie-nek sikerül meggyőznie Venomot azzal, hogy Annie a kórházban van.

A Venom 3 rendezője Kelly Marcel lesz, aki az első két film írója és producere volt. A történet részleteiről egyelőre szinte semmit sem tudni, és bár a második rész utolsó jelenete arra utalt, hogy talán Venom feltűnik a Marvel Moziverzumában, ezt a készítők gyorsan elintézték, amikor Eddie-t visszaküldték a saját univerzumába, habár egy darabkája ott maradt a 616-os Földön. Nem úgy tűnik, hogy a Sony Pictures és a Marvel Moziverzum összeköti az univerzumait, és Tom Hardy korábbi bejegyzésében már utalt arra, hogy ez lehet az utolsó alkalom, hogy Eddie Brockot láthatjuk. Emiatt sokan arra számítanak, hogy Pókember is feltűnik a filmben rövid időre.

Hoppá! Keanu Reeves elárulta, hogy naponta hányszor kell szeretkeznünk, hogy boldog legyen az életünk

(Via Widescreen.hu)


Article Tags: · · ·