FILMEZZUNK.HU
15 inspiráló film, ha együtt az egész család

15 inspiráló film, ha együtt az egész család

20823

9. A békés harcos útja (Peaceful Warrior, 2006)

Dan, a rendkívül tehetséges fiatal tornász igazi hedonista módjára hajszolja az élvezeteket: élete csak versenyekből és bulikból áll, ám egy súlyos sérülés – amely egész karrierjét veszélybe sodorja – és egy véletlen találkozás Szokratésszel, a titokzatos idegennel ráébreszti, milyen keveset is tud az életről. A tragikus balesetet követő hónapokban Szokratész és egy gyönyörű lány, Joy segítségével Dan teljesen újjászületik, maga mögött hagyja zűrös múltját, és új emberré: békés harcossá válik.

A békés harcos útja (Peaceful Warrior, 2006)

10. Pollyanna (2002)

A kis Pollyannának, szeretett édesapja halála után gazdag ám megkeseredett nagynénje házába kell költöznie. Pollyanna felrázza az álmos kis falu életét, kiváltképp akkor, amikor kitalálja, hogy a lakók is játsszák el az édesapjával kitalált “Boldogság játékot”. Kis árva barátjával Jimmy Beannel együtt mosolyra késztetik az ágyhoz kötött Mrs. Snow-t, a morózus Mr. Pendletont, felvirágoztatják Nancy és Tim boldogságát. Csak Polly nénje, aki egy szerelmi csalódás miatt tölti bánatban életét, áll ellen Polyanna mesterkedéseinek. Akkor történik valami rettenetes, amiben még Pollyanna sem talál semmi örömet okozót.

Pollyanna (2002)

11. Az élet iskolája (School of Life, 2005)

Új tanár érkezik a középiskolába. Matt komolyan veszi hivatását, mindent megtesz azért, hogy mielőbb beilleszkedjen a közösségbe. Amikor meghirdetik az év tanára-díjért folyó versenyt, elhatározza, hogy ő is ringbe száll érte. Törekvése nem mindenkinek nyeri el tetszését. Különösen nem a zsémbes kollégának, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy legyőzze vetélytársát. Még tisztátalan eszközök alkalmazásától sem riad vissza.

Az élet iskolája (School of Life, 2005)

12. Hamupipőke (Cinderella, 2015)

Ella fiatalon elveszti édesanyját. Apja hamarosan újranősül, így új jövevények érkeznek a családi fészekbe Lady Tremaine és lányai személyében. Amikor azonban Ella apja hirtelen meghal, Ella minden reménye odaveszik, s magára marad egy mostohaanyával, aki csupán cselédnek használja őt, illetve Anastasiával és Drizellával, akik szintén nem mostohatestvérhez illően bánnak vele. Nem hagyja azonban, hogy a kétségbeesés leterítse lábáról, s amikor találkozik egy titokzatos, délceg herceggel az erdőben, akiről azt hiszi, hogy csupán egy munkás a palotában, úgy érzi rokon lélekre talált, s visszatér reménye.

Hamupipőke /Cinderella, 2015/

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·