FILMEZZUNK.HU
11 érdekes fordulat, amiknek valójában több értelme van, mint gondolnánk

11 érdekes filmes fordulat, amiknek valójában több értelme van, mint gondolnánk

1255

5. Miért nem engedte Katniss a húgának, hogy elvigye a tesszerákat?

11 érdekes fordulat, amiknek valójában több értelme van, mint gondolnánk

Az Éhezők viadala első részében Katniss nem engedte húgának, Primnek, hogy tesszerá-t vegyen (ételért cserébe). Primnek jelentkeznie kellett a játékokra, de akkor is ez nagyon logikátlannak tűnt, mert így is több élelmet kaptak. Ennek magyarázata az, hogy ha Prim tesserák-at vesz, akkor minden évben gyakrabban teszi be a nevét a játékokba, beleértve azt is, hogy Katniss betöltötte a 18. életévét, és alkalmatlanná vált az önkéntességre.

6. Miért született a párnak még egy gyereke az apokalipszis idején?

11 érdekes fordulat, amiknek valójában több értelme van, mint gondolnánk

Nagyon furcsának tűnik az a döntés, hogy még egy gyereket bevállalnak a szülők a Hang nélkül című filmben. Szörnyek vannak körülöttük, nincs segítség, és nem kérhetik meg egy csecsemőt, hogy maradjon csendben. Az internetezők szerint nincs ebben semmi különös. Sokan elfelejtik, hogy a szörnyek megjelenése után az embereknek nem sok fogamzásgátlási lehetőségük volt. A terhességet nem mindig tervezik meg, így nem egyértelmű, hogy a szülők ténylegesen akartak volna még egy gyermeket, hanem ez egyszerűen megtörtént.

7. Miért nem hívta egyszerűen Kevint az anyja?

11 érdekes fordulat, amiknek valójában több értelme van, mint gondolnánk

Sok néző még mindig azon töpreng, hogy Kevin McCallister anyja miért nem telefonált haza, hogy megtudja, jól van-e a fia. Ez az egyszerű művelet sok problémát megoldott volna. De Kevin anyja többször is megpróbált hazatelefonálni, de egy baleset miatt a városban megszakadt a kapcsolat. Ám Kevinnek mégis sikerült felhívnia egy pizzériát, amikor rendelt magának egy pizzát. De ennek is megvan a  magyarázata. Az 1990-es években sok család 2 különböző szolgáltatót használt helyi és távolsági hívásokhoz. Nagy a valószínűsége annak, hogy a megrongálódott villanyvezeték távolsági hívásra szolgált, de a helyi vonal attól még sértetlen maradt.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·