FILMEZZUNK.HU
11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

11 okosan elrejtett húsvéti tojás, amellyel a rendezők titkos üzenetet küldtek a nézőknek

1350

5. A Maszk

Az 1994-es Jim Carrey főszereplésével készült A Maszk című film jelenetében, ahol Milo segít Stanleynek szökni a letartóztatás után, láthatjuk, hogy a cellát őrző rendőr a Ren és Stimpy Show című rajzfilmet nézi, ahol véletlenül Stimpy-t is letartóztatták.

6. Chip és Dale: A Csipet Csapat

A leghíresebb mókusnyomozók történetének folytatásában, a Chip és Dale: A Csipet Csapat című film a ’90-es évek sorozatának szereplőinek életét mutatja be. Ott megtudjuk, hogy az összes animációs karakter, akárcsak az emberek, egyszerű színészek, akik saját életet élnek a sorozaton kívül, amelyben szerepelnek. Ebben a filmben számos utalás található a Mókusok univerzumán kívüli produkciókra, és van olyan is, amelyik különösen felkeltette a figyelmünket.  Kiderült, hogy Harry Potter Dobbyja, miután bemutatkozott házimanó szerepben szakmát váltott, és ezúttal a divatszakmában lett Gucci modell.

7. Pókember: Nincs hazaút

A Pókember Tom Holland által alakított verziójának harmadik részében egy nyakláncot viselő Mary Jane-t láthatunk. Apró érdekes részlet ezzel a kiegészítővel kapcsolatban, hogy ez ugyanaz a medáll, mint amit Peter adott neki a Pókember: Idegenben című filmben. Mary Jane annak ellenére viseli, hogy ebben a jelenetben már nem emlékszik rá, ki az a Peter Parker.

8. Wallace & Gromit: Az elvetemült veteménylény

A Wallace & Gromit: Az elvetemült veteménylény című filmben Wallace farmer és kutyája kalandjait követhetjük nyomon, akik egy titokzatos lénnyel szembesülnek, aki az egyik legfontosabb mezőgazdasági esemény előtt ki akarja irtani az összes zöldséget. Egy jelenetben, amelyben Wallace és Gromit belép a házukba, néhány fénykép látható a falon. Gromit egyik érettségi fotójából azt tudhatjuk meg, hogy a Dogwarts Egyetemen tanult.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·