FILMEZZUNK.HU
10 sötét titok a múltból, amiről a sztárok nem beszélnek

10 sötét titok a múltból, amiről a sztárok nem beszélnek

22750

(4) Oprah Winfrey: 9 évesen megerőszakolták, 14 évesen szült

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Amerika talkshow-királynője nem győz elfeledkezni borzalmas gyerekkoráról. Szülei nincstelen tinédzserek voltak, a kis Oprah-t pedig több férfi rokona is megerőszakolta, először kilenc éves korában. Miközben a drogok és az alkohol rabjává vált, még kiskamaszként teherbe esett, és 14 évesen gyereket szült. A fia kilencévesen meghalt.

(5) Angelina Jolie: Elcsábította az anyja szeretőjét

Angelina Jolie - Salt ügynök

A mostani hatgyerekes családanya, Angelina Jolie már tiniként sem volt hétköznapi teremtés. Arról ő maga beszélt, hogy késekkel vagdosták egymást az első szerelmével szex közben, azzal viszont még ő sem dicsekszik, hogy 16 évesen lefeküdt az édesanyja pasijával, aki ott lakott náluk. A mama tudomást szerzett az afférról, és kidobta a szeretőjét.

(6) Teri Hatcher: Saját nagybátyja erőszakolta meg

10 sötét titok a múltból, amiről a sztárok nem beszélnek

Mindössze ötéves volt a Született feleségek későbbi sztárja, amikor a nagybátyja molesztálni kezdte. Teri hosszú évekre magába zárta a szörnyű titkot, és csak felnőtt korában beszélt róla először, amikor pedofil rokona egy újabb áldozata öngyilkos lett. Ekkor ő is tanúskodott a férfi ellen, aki 14 évre rács mögé került. Hatcher nyilvánosan csak néhány éve beszélt először az őt ért traumáról.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·