FILMEZZUNK.HU
10 sötét titok a múltból, amiről a sztárok nem beszélnek

10 sötét titok a múltból, amiről a sztárok nem beszélnek

22725

Sztárok sötét titkai a múltból

A hollywoodi csillogás sokszor súlyos titkokkal terhes, megszenvedett életeket rejt. Kíváncsi, melyik sztárt erőszakolták meg gyerekkorában, kinek volt bankrabló az apja, és kit vertek alkoholista szülei? Most megmondjuk.

(1) Demi Moore: Alkoholista apja öngyilkos lett

10 híresség, aki a semmiből lett világsztár

Vér szerinti apja még születése előtt elhagyta a családot, úgyhogy mostohaapját tekintette igazi apjának, de abban sem volt sok köszönet. A férfi Demi Moore anyjával együtt az alkohol rabja volt, a munkahelyeiről folyton kirúgták, a család több mint negyvenszer költözött, és állandóak voltak a tettlegességig fajuló veszekedések. A mostohaapa később öngyilkosságot követett el.

(2) Charlize Theron: Anyja a szeme láttára gyilkolta meg az apját

15 híresség, akiket gyerekként kirúgtak az iskolából

Itt is az alkohol játssza a főszerepet: a Dél-Afrikában felnőtt szépséges Charlize apja rendszeresen betintázott, és olyankor ütötte, akit ért, többnyire a családját. A színésznő anyjának egy éjjel elege lett, és a gyerek szeme láttára agyonlőtte az agresszív férfit. Önvédelem volt, így az asszony nem került börtönbe.

(3) Tobey Maguire: Bankrablásért ült az apja

A nagy Gatsby (The Great Gatsby, 2013)

Két évet töltött rács mögött a Pókembert játszó sztár amúgy szakács apja, miután nem messze az otthonától, nem létező fegyverrel fenyegetőzve kirabolt egy bankot 1993-ban. Egy órával a bűntény után elfogták. Állítólag kétségbeesésében vetemedett bankrablásra, miután a nővére meghalt, és nem tudta miből eltartani testvére két árván maradt gyerekét.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·