FILMEZZUNK.HU
11 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

11 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

18835

(9) Catherine Zeta-Jones személyes problémái elvették összes figyelmét.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

A privát problémák bármelyik színész életét befolyásolhatják. Amikor 2013-ban a média publikálta a színésznő és férje közti problémákat, túl sok volt számára és depresszióba esett. 2016-ra a színészek közötti kapcsolat megjavult, de a probléma helyére egy újabb lépett. Egyik interjújában Zeta-Jones elmondta, hogy bipoláris zavarral küzd. Azóta a pszichológiai egészségét helyezte előtérbe. Mostanában Catherine Zeta-Jones mindent megtesz, hogy visszatérjen színészi karrieréhez. 2017-ben megjelent a viszály című sorozat, amelyben a színésznő egy mellékszereplőt alakított. Viszont Olivia Mary, akiről másolták Zeta-Jones karakterét nem volt megelégedve a színésznő alakításával.

(10) Ashley Greene végre megkapott egy főszerepet, de ez nem olyan volt, amire várt.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

Sajnos előfordul, hogy egy nagyon híres filmben való szereplés negatívan befolyásolja a színész további karrierét. Ashley Greene ügyében ez a szerep ugyan nagyon sok új rajongót hozott számára, de másrészről senki nem akarta másmilyen szerepben látni. 2012-ben övé volt a főszerep a “A Jelenés” című horrorfilmen. A filmre szánt összeg 17 millió dollár volt, és végül csak 4.9 millió dollárt hozott az alkotóknak. Ezután a rendezők kétszer is átgondolták, hogy Greene-re bízzanak-e főszerepeket.

(11) Sokkal könnyebb lett volna Jessica Biel számára, ha Anne Hathaway nem a színészi karriert választja.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

Manapság az emberek, ha meghallják a Jessica Biel nevet, csak Justin Timberlake egykori feleségeként emlékeznek rá. Legutóbbi említésre méltó munkája a 2017-es A Tettes című sorozatban való szereplése. A rendezők csak egy szép nőként emlékeznek rá a romantikus filmekből, és aligha bíznak rá annál komolyabb szerepeket. 2012-ben Jessica megjelent a meghallgatáson Macskanő szerepére A Sötét Lovag: Felemelkedés című filmben, de Anne Hathaway kapta a szerepet. Később Biel Fantine karakterét szerette volna alakítani a Les Misérables című musicalben, de szintén Anne Hathaway kaparintotta el előle a szerepet. Biel szerint kinézete szintén hozzájárul ahhoz, hogy nem kap komoly munkákat. Szerinte senki nem látja, vagy nem akarja látni az igazi tehetséget egy szép arc, vagy jó testalkat mögött.

//Mink Olívia//

Kiderült, hogy Angelina Jolie milyen trükkel csalta el Jennifer Anistontól Brad Pittet

(Forrás: Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·