FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

A 10 legjobb állatos film, amelyben tényleg az állatoké a főszerep

36677

6. Delfines kaland /Dolphin Tale, 2011/

A film egy furcsa barátságról szól egy fiatal fiú, és Winter, a delfin között. Winter elvesztette a farkát, mikor egy rákcsapdba úszott. Harry Connick mentette meg az emlőst, és vitte el a kórházba, melyet ő vezet. A delfin minden emberre jó hatással van, és arra ösztönzi őket, segítsenek pótolni hiányzó végtagját. Hamar sikerül kitalálniuk, hogyan tudnák ismét teljessé tenni az állat életét.

Delfines kaland (Dolphin Tale, 2011)

Morgan Freeman ezúttal egy kedves igaz történetről szóló filmhez adta tehetségét.

5. A medve /L’ours, 1988/

Mihez kezd az a kedves kis medvebocs, aki elveszti a mamáját? Hogyan tud táplálékot szerezni és megküzdeni az erdő veszedelmeivel és az élet kihívásaival? A kérdésekre választ kapunk egy megható, dramatikus és gyönyörű természetfilmben. A főszerepet valódi, igazi állatok kapják, vagyis elsősorban az a kis medvebocs, akinek az életben maradásért kell küzdenie. Az ember, mint a vadász pedig felismeri, hogy nagyobb mámort jelent a medvéket élve hagyni, mint lelőni.

A medve (L'Ours, 1988)

4. Lassie /Lassie, 2005/

A film egy Yorkshirben élő kisfiúról és a hűséges kutyájáról szól. A Carraclough családra nehéz idők várnak, így kénytelenek eladni skót juhász kutyusukat Rudling hercegnek. 500 mérföldnyire szállítják el Lassiet, aki a honvágytól és a gazdái hiányától gyötörve megszökik. A hazafele vezető úton Lassienek számos veszéllyel és megpróbáltatással kell megküzdenie, hogy visszajuthasson szeretteihez.

Lassie /Lassie, 2005/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·