FILMEZZUNK.HU
Sztárok, akik úgy döntöttek, hogy a luxus élet helyett inkább teljesen hétköznapit élnek

10 világsztár, aki úgy döntött, hogy a luxus élet helyett inkább teljesen hétköznapit él

20525

(9) Blake Lively és Ryan Reynolds

Sztárok, akik úgy döntöttek, hogy a luxus élet helyett inkább teljesen hétköznapit élnek

Ők az a hollywoodi sztárpár, akik igazán jó példáz mutathatnak a fiataloknak. 2012 óta élnek boldog házasságban és kettő közös gyermekük született. Annak ellenére, hogy híresek, sikeresek és gazdagok nem élnek kacsalábon forgó palotában. A család egy New York-i államban, név szerint Pound Ridge-ben él. Ryan elmondta, hogy nem viszolyog a piszkos munkától, bátran veti magát bele a koszos pelusokba is.

(10) Sarah Jessica Parker

Sztárok, akik úgy döntöttek, hogy a luxus élet helyett inkább teljesen hétköznapit élnek

A “Szex és New York” színésznője tökéletesen tisztában van azzal, hogy az anyagi javak nem mindig jelentenek boldogságot. Pontosan ebből kifolyólag gazdagítja családját inkább spirituálisan. Az ikonikus filmje után simán megengedhette volna magának, hogy egy kúriát vegyen magának, de ő inkább jótékonykodásra fordította pénzt.

(+1) Eva Longoria

A “Született feleségek” az egyik legnézettebb sorozat volt a világon, amiben Eva Longoria játszotta az egyik főszereplőt. Annak ellenére, hogy a sorozat révén óriási vagyonra tett szert, mégsem költekezik úgy, mintha az égből pottyanna a kezébe a pénz. Mivel számára többet jelent a család, mint a vagyon ezért igyekszik az egyszerű dolgokat előnyben részesíteni az életében. 2018-ban született meg első gyermeke, és azóta élvezi a vele töltött boldog perceket.

Ritkán látott fotó a színésznőről: Goldie Hawn álomszép volt 18 évesen

(Forrás: vilagunk.hu)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·