FILMEZZUNK.HU
7 dolog, ami a filmben valóságosnak tűnhet, de valójában nem azok

7 dolog, ami a filmben valóságosnak tűnhet, de valójában nem azok

575

7 dolog, ami a filmben valóságosnak tűnhet, de valójában nem azok

Még a leghíresebb filmben is vannak hibák. Ezek lehetnek történelmi pontatlanságok, irreleváns jelmezek vagy egyszerű ostobaságok. Összegyűjtöttünk egy olyan listát, amelyben sok olyan dolgot találtunk, ami a valóságban nem történik meg velünk.

1) A szellőző csatornák mindig tiszták

A thriller és az akció filmekben a hősöknek általában valahova kúszniuk kell a szellőző csatornán keresztül, amelyek gyakran olyan keskenyek, hogy alig tudnak átmenni rajtuk. A Stranger Thingsbe a gyerekek volt elég helyük a szellőző csatornában, mivel a szellőző készülék eléggé nagy volt. A sorozat készítői azonban azt nem vették figyelembe, hogy a szellőző falai nagyon tiszták. “A nagy épületekben simán tudsz sétálni a szellőző csatornákban, rengetegszer csináltam, de nagyon koszosak voltak.”  © Hmarf / Reddit – nyilatkozta egy ember a közösségi médiában.

2) Egy gazember megszökik egy megerősített börtönből.

Már láthattuk A bárányok hallgatnak, és a Kung Fu Panda című filmeket. A főgonosz be volt zárva egy zárt börtönbe, kezei és lábai bilincsbe voltak zárva, de mégis valahogyan sikerült neki kiszabadulnia. Általában a forgatókönyvírók ötlete meglehetősen nyilvánvaló. Úgy döntöttek, hogy nem találnak ki új gonoszt, ezért szabadul meg többször a főgonosz.

3) Az akcióhősnőknek hibátlan a frizurája és a sminkje.

A női karaktereknek általában a frizurájuk és a sminkünk eléggé érdekesen néznek ki. Nézzük meg Natasha Romanoffot. Futott, izzadt, elesett, a koszos padlón hempergett, azonban úgy néz ki mintha semmi sem történt volna és a szempillaspirálja sem mosódott el. Emellett inkább praktikusabb egy kontyba tenni a szereplő haját, minthogy lazán össze-vissza szálljon.

4) A női titkosügynökök és kémek egy napot sem élhetnek meg magassarkú nélkül.

A kiengedett haj korántsem tűnik annyira kényelmetlennek, mint egy magassarkú. A Charlie Angyali című filmben mind a 3 főszereplő magassarkút visel. “Ha a munkád futásból, ugrásból, harcolásból állna, akkor nem viselnél magassarkút.© raje01080508 / Reddit – említette meg egy ember.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · ·