FILMEZZUNK.HU
9 hírességpár a legaranyosabb első találkozásokkal

8 hírességpár a legaranyosabb első találkozásokkal

3147

6) Justin Timberlake és Jessica Biel

9 hírességpár a legaranyosabb első találkozásokkal

Justin Timberlake nagyon nem hollywoodias módon írja le azt, ahogyan Jessica Biellel találkozott. “Régimódiasan csináltam – telefonon”-mondta a Barátság extrákkal sztárja. “Ezt mostohaapámtól és nagyapámtól tanultam – hogy létezik egy olyan dolog, amit lovagiasságnak hívnak, és ennek nem kell meghalnia az internet születésével. Ahogy én látom, ha randira hívsz egy lányt, akkor az helyes, ha úgy teszi, hogy hallja a hangodat. ”

7) George Clooney és Amal Clooney

9 hírességpár a legaranyosabb első találkozásokkal

George Clooney-nak el sem  kellett hagynia a házát ahhoz, hogy találkozzon élete szerelmével. „Kaptam egy hívást az ügynökömtől, aki azt mondta:„ Találkoztam ezzel a nővel, aki a házadhoz megy, akit el fogsz venni. ” – mondta. Mint kiderült, Clooney ügynökének igaza volt, és a pár egy év múlva összeházasodott.

8) Mila Kunis és Ashton Kutcher

9 hírességpár a legaranyosabb első találkozásokkal

Sok hollywoodi pár találkozott a forgatáson, de Mila Kunis számára az Ashton Kutcher-rel írt forgatókönyvi csókja volt a legelső. „Én vagyok az első srác, akivel megcsókolt? Istenem, fogalmam sem volt! Nagyon örülök, hogy ezt nem tudtam, különben túl nagy nyomás lett volna ” – mondta Kutcher. A pár azzal a gondolattal kezdett randizni, hogy egyikük sem akar összeházasodni, de hamarosan meggondolták magukat.

//Mink Olívia//

Demi Moore bájos arcát a plasztika teljesen tönkretette – 60 évesen így néz ki

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·