FILMEZZUNK.HU
13 film, amit egyszer az életben minden nőnek látni kell

13 film, amit egyszer az életben minden nőnek látni kell

32542

6. Titanic (1997)

A történelem leghíresebb tengeri katasztrófája volt a Titanic óceánjáró 1912. április 15-i jéghegynek ütközése. Egy tizenhét éves lány és egy fiatalember szerelmi kapcsolatának szemszögéből élhetjük át a tragédiát. A zárt, angliká- nus világban élő fiatal hölgy szemét az élet igazi dolgaira a nehéz sorsú fiú hívja fel. Szerelmük beteljesülésébe azonban nem csak a jéghegyek szólnak bele…

Titanic (1997)

7. Gyilkos játékok (Heathers, 1989)

A Westerburg-i gimi középpontjában a 4 Heather áll, azaz tulajdonképpen csak 3 mivel a 4. lány Veronica. Veronica egyre jobban utálja a Heather-öket és ezt még tetőzi az is, hogy megjelenik Jason Dean. A fiú és Veronica megtesznek dolgokat, amit végül úgy állítanak be, mintha nem is ők csinálták volna. Veronica teljesen össze van zavarodva, miközben Jason-ből pedig előtör az igazi pszichopata.

Gyilkos játékok (Heathers, 1989)

8. Beépített szépség (Miss Congeniality, 2000)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

9. Az Ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada, 2006)

Miről álmodik a lány, ha kisvárosban nő fel, nagyra vágyik, szép és nagyszájú? Egy állásról New Yorkban, mondjuk a legmenőbb divatmagazinnál, amivel együtt járnak a legmenőbb mobiltelefonok, ruhák és ismerősök. Már a film elején valóra válik az, amire Andrea vágyott, és hamarosan rá kell jönnie, hogy ennél rosszabbat még életében nem álmodott. Mert a fantasztikus hellyel együtt jár a világ leggonoszabb, legkibírhatatlanabb, legigazságtalanabb főnöke, a Runway magazin nagyhatalmú szerkesztője. A lány, aki azt hiszi, már az első állásával majdnem mindent elért, ettől kezdve a szabad világ legrosszabbul fizetett, de legtöbbet piszkált asszisztenseként éli egyszerű, egyre elviselhetetlenebb mindennapjait. Egyetlen mulatsága már csak az, hogy megpróbálja kitalálni, milyen újabb elképzelhetetlen ötlettel rukkol elő, a piszkálódásban kimeríthetetlen fantáziájú főnök.

20 elképesztő érdekesség Az ördög Pradát visel című filmről

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·