FILMEZZUNK.HU
Szívszorító filmek, amiket látni kell

10 szívszorító film, amit egyszer az életben látni kell

49706

8. Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars, 2014

Hazel Grace (Shailene Woodley) és Gus (Ansel Elgort) egyszerű, szerelmes kamaszoknak tűnhetnek, kapcsolatuk azonban koránt sem mindennapi. A két fiatal a rákbetegek önsegítő csoportjában talált egymásra. A sok megpróbáltatáson átesett Hazel és Gus szerelmükön keresztül megtapasztalják az önfeledt, felhőtlen, szabad élet érzését, bár mindketten jól tudják, ez az érzés nem tarthat örökké.

Csillagainkban a hiba (2014) - Kritika

9. Hacsi – A leghűségesebb barát (Hachiko: A Dog’s Story, 2009)

Parker Wilson (Richard Gere), az egyetemi tanár egy napon Bedridge-ben a vasútállomáson egy kutyára talál. Wilson hazaviszi a jószágot azzal a szándékkal, hogy majd megkeresi a gazdáját. Felesége, Cate (Joan Allen) nem fogadja szívesen az új négylábút, de végül megbarátkozik a gondolattal. Közben a kutyát elnevezi Hacsinak. A gazdi azonban csak nem akar jelentkezni a megárvult kutyusért.

Hacsi - A leghűségesebb barát /Hachiko: A Dog's Story, 2009/

10. A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

Robert Kincaid a National Geographic fotósa. Megbizatása az iowai Madison Countryba szólítja, ahol hidakról kell fotókat készítenie. Az eldugott vidéken eltéved, s egy magányos tanyán kér eligazítást. Francesca Johnson, az olasz származású családanya otthon van. Férje és gyermekei pár napra elutaztak. Szabadnak érzi magát, s meglepő élmény számára az idegen férfi megjelenése. Két nap az élet. Egy férfi és egy nő, aki már lemondott az ujjongó érzelmekről, egymásra talál.

A szív hídjai (The Bridges Of Madison County, 1995)

“Minden szerepemet Istennek ajánlom” – Hugh Jackman

Vannak olyan szívszorító filmek még, amik nem szerepelnek listánkon, pedig kéne? Ha igen, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy pótolhassuk hiányosságunkat.

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·