FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség a születésnapos Ian McKellen-ről

10 meglepő érdekesség a születésnapos Ian McKellen-ről

3505

5) Bár az ezredforduló előtt is nagy népszerűségnek örvendett, a fiatalabb generáció körében Magnetóként tett szert világhírnévre az X-Men – A kívülállók című filmben, majd 2001-ben elvállalta Gandalf szerepét az elsöprő kritikai- és közönségsikernek örvendő Peter Jackson rendezésében bemutatott A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége című trilógia első részében. Mindkét franchise később részeiben is szerepet kapott a már említett karakterek megformálójaként.

Magneto

6) A Gyűrűk urával kapcsolatos érdekesség, hogy bár a film ennek ellenkezőjét mutatja, Elijah Wood és Ian McKellen valójában egyszer sem állt együtt a kamerák elé. Az összes olyan jelenet, melyben mégis együtt láthatóak, trükk eredménye.

7) Ian McKellen (Gandalf) sírva kitört magából, a Hobbit című film forgatáson, mert a film nagy részét zöld háttér előtt kellett forgatni, és természetesen szerepei nagy részét zöld háttérnek kellett elmondani, mintha valamilyen személy állna ott. Ennek az egész stáb tagja volt, mondván hogy ő nem ezért lett színész, hogy magában beszéljen.

Gandalf

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·