FILMEZZUNK.HU
15 érdekfeszítő film az életet megváltoztató utazásról

15 érdekfeszítő film az életet megváltoztató utazásról

40362

3. Rómának szeretettel (To Rome with Love, 2012)

A film négy történetből áll. Az első részben egy idős házaspár érkezik Rómába, hogy megismerjék lányuk jövendőbelijét. A második történetben egy utcalányt ismerhetünk meg, akinek az a feladata, hogy a kliensek igényeinek teljes mértékben megfeleljen. A harmadik részben az olasz nép egy férfit összekever egy filmcsillaggal, akinek az élete ennek köszönhetően 180 fokos fordulatot vesz. Az utolsó történet egy fiatal amerikai párról szól, akiknek életét megkeveri két váratlan személy látogatása.

Rómának szeretettel (To Rome with Love, 2012)

2. Utazás Darjeelingbe (Darjeeling Limited, 2007)

A három testvér, Francis (Owen Wilson), Peter (Adrien Brody) és Jack (Jason Schwartzman) már több mint egy éve nem találkoztak, egész pontosan apjuk temetésén látták egymást utoljára. A legidősebb fivérnek az az ötlete támad, hogy újra összehozza a családot. A fivérek egy kalandos vonatútra indulnak a mesés India földjén. Útjuk célja, hogy megtalálják anyjukat, aki a Himalája lábainál nővérként dolgozik. A három testvér kénytelen egy hosszabb megállót tartani, ugyanis egy véletlen folytán egyszeriben egy sivatag kellős közepén találják magukat.

Utazás Darjeelingbe (Darjeeling Limited, 2007)

1. Dínó tesó (The Good Dinosaur, 2014)

Ha a dinoszauruszok nem haltak volna ki, mert nem csapódik be az aszteroida, ami megpecsételte sorsukat, vajon milyen lenne a világ? Arlo egy kedves apatosaurus, aki miután elvesztette családját, útra kel. Kalandjai során egy különleges barátra is szert tesz, egy embergyerek személyében.

Dínó tesó (The Good Dinosaur, 2014)

Harrison Ford és az Indiana Jones fiatal sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·