FILMEZZUNK.HU
Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

Hollywoodi sztárok, akik blöffölni is képesek voltak egy szerep kedvéért

9968

(8) Chloë Grace Moretz

Nála pont fordított volt a helyzet, valamiért azt gondolta, hogy Martin Scorsese brit színészt keres A leleményes Hugó-ba, ezért elsajátította a brit akcentust. A casting végén Scorsese állítólag megkérdezte, hogy menne-e neki az amerikai akcentus is, mire a színésznő csak annyit felelt, „talán”, majd elővette a rendes beszédmodorát, lenyűgözve ezzel a rendezőt.

Chloë Grace Moretz

(9) Laura Fraser

Amikor a Breaking Bad castingján megkérdezték a színésznőtől, hogy „Sprichst du Deutsch?”, vagyis „Beszélsz németül?”, kapásból rávágta, hogy „ja”, pedig csak néhány szót tudott. A sorozat Lydiájaként azonban komplett szövegeket kellett folyékonyan elmondania németül, mint mesélte, egy-egy bekezdés bemagolása napokig tartott neki.

Laura Fraser

(10) George Clooney

A Vészhelyzet egykori sztárjánál kivételesen rosszul sült egy hazugság, amikor a pályája elején egy válogatón azt mondta, hogy benne volt a Párducemberek-ben, csak hogy ezzel is növelje referenciamunkái akkor még szerény számát. A castingot azonban történetesen az vezette, aki a Párducemberek-nél is, így pontosan tudta, hogy Clooney nem volt benne – természetesen nem is kapta meg az áhított szerepet.

George Clooney

26 éve együtt, jóban, rosszban: Ő Sylvester Stallone bombázó felesége

(Címlapkép forrása; Cikk forrása: http://www.origo.hu/teve/20161116-sztarok-akik-hazudtak-egy-szerepert.html)

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·