FILMEZZUNK.HU
A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

14373

6. Will Smith és Tommy Lee Jones – MIB – Sötét zsaruk 2. (2002)

J (Will Smith) különleges ügynök egy rutinfeladatnak tűnő eseten kezd el dolgozni. Egy földönkívüli megölt egy másikat, a szálak azonban egyre jobban kezdenek összekuszálódni, és a bűntény mégsem annyira kézenfekvő, mint az első látásra tűnt. Itt csak egyvalaki segíthet, K (Tommy Lee Jones) ügynök, akinek azonban minden emlékét törölték, és jelenleg postásként dolgozik.

Will Smith és Tommy Lee Jones - MIB - Sötét zsaruk 2. (2002)

5. Sandra Bullock és Melissa McCarthy – Női szervek (2013)

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) kőkemény FBI-ügynök. Férfiakat is meghazudtoló precíz és mindenre elszánt munkamániás, akit azonban ki nem állhatnak a kollégái, és összeférhetetlensége miatt távol tartanak a ranglétrától. Most egy új ügyet és új társat kap a bostoni rendőrségtől: a szinte igénytelenségig laza, de szintén tökös Shannon Mullinst (Melissa McCarthy), aki a körzetében minden drogügyletben otthon van. Egy drogbáró után kell együtt nyomozniuk, bár mindketten magányos farkasok. Az akció hevében megértik a csapatmunka lényegét, és a saját magányuk okát is. Idővel egyre világosabb lesz számukra, hogy kitűnő nyomozópáros lehet belőlük.

Sandra Bullock és Melissa McCarthy - Női szervek (2013)

4. Jackie Chan és Chris Tucker – Csúcsformában 3. (2007)

A Los Angeles-i nyomozó, James Carter (Chris Tucker) és a kínai detektív, Lee (Jackie Chan) Amerika és Kína után most Párizsba utaznak, hogy felforgassák a franciák életét. Ám a nyaralás újból akciódússá lesz, miután összetűzésbe keverednek a kínai maffia egyik mellékágával, a Triádokkal. Ez már a legendás nyomozópáros harmadik kalandja!

Jackie Chan és Chris Tucker - Csúcsformában 3. (2007)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·