FILMEZZUNK.HU
A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

A 2000-es évek 10 legmenőbb nyomozópárosa

14367

3. Ben Stiller és Owen Wilson – Starsky és Hutch (2004)

David Starsky (Ben Stiller) egy megállíthatatlan nyomozó, aki mániákusan üldözi a bűnt. Lelkesedése olyan nagy, hogy senki sem bírja sokáig tartani vele a tempót. Legújabb társa Ken Hutchinson (Owen Wilson), egy kissé “romlott” zsaru. Nem végzi rosszul a dolgát, csak éppen még azt nem döntötte el, hogy a törvény melyik oldalán is áll. A nagyon vicces nyomozópáros együtt ül be Starsky tűzpiros Gran Torinójába, hogy felderítsenek egy gyilkossági ügyet. A nyomozás során Hutch egyik informátora és egy pom-pom lány is a segítségükre lesz.

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben - Starsky és Hutch

2. Robert Downey jr. és Jude Law – Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes (Robert Downey jr.) karaktere is halad a korral. Zseniális nyomozási módszerei és kiváló küzdőképessége a régi és klasszikus, ám a detektív már vérbeli akcióhős és nőcsábász is. Sherlock Holmes és társa, Dr. Watson (Jude Law) egy olyan ügyön dolgozik, amely egész Anglia vesztét is okozhatja, így szükségük is lesz minden erejükre és képességükre, hogy megoldják a szövevényes problémát.

Robert Downey jr. és Jude Law - Sherlock Holmes (2009)

1. Will Smith és Martin Lawrence – Bad Boys II. – Már megint a rossz fiúk (2003)

Az aranyérmes nyomozópáros! A miami drog-nyomozók, Marcus Burnett (Martin Lawrence) és Mike Lowrey (Will Smith) egy high-tech eszközökkel felszerelt csapat tagjaként próbálják megakadályozni, hogy Miamit ellepje az extasy. Tapia, a könyörtelen drogbáró ellenőrzése alá akarja vonni az egész város jól jövedelmező drogkereskedelmét, nem kímélve senkit, aki az útjába kerül. Bonyolítja a helyzetet, hogy Marcus gyönyörű húga, Syd, aki mellesleg titkos ügynök, egész véletlenül az események sűrűjébe keveredik, és igen kínos, sőt kockázatos helyzetbe hozza hőseinket.

Csúszik a Bad Boys 3, megvan a rendező, visszatérnek a sztárok

+1 Mel Gibson és Danny Glover – Halálos fegyver (1987)

Listánkról nem maradhatott ki ez a felejthetetlen nyomozópáros sem. Martin Riggs (Mel Gibson) nyomozó, a felesége halála óta nehezen talál magára. Szinte megszállottan keresi a veszélyt. Új rendőrtársa, a színes bőrű, megfontolt Murtough (Danny Glover) eleinte egyáltalán nem örül annak, hogy együtt dolgoznak. A különös nyomozópárosnak ezúttal egy fiatal prostituált öngyilkosságát kell kivizsgálnia. A nyomozás során egykori CIA-ügynökökből álló zsoldosbandára bukkannak, akik a vietnami háború óta kábítószerrel kereskednek.

Emlékszel még A Spiderwick krónikák cuki gyereksztárjára? Így néz ki napjainkban!

(Történetek forrása)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·