FILMEZZUNK.HU
Tim Allen legjobb filmjei

7 fergeteges Tim Allen vígjáték, amit feltétlen látnod kell

10012

3. Szegény embert az Amish húzza (For Richer or Poorer, 1997)

Brad (Tim Allen) és Caroline (Kirstie Alley) New York aranypolgárai voltak. Megvolt mindenük, amit csak két ember kívánhat e világon, kivéve a szerelmi házasságot és egy becsületes könyvelőt. Új vállalkozásuk a vallások világán alapuló vidámpark, a Szentföld megvalósítása, ám éppen válófélben vannak. Amikor azonban az adóhatóság rájön, hogy milliókkal tartoznak az államnak és link könyvelõjük lelépett a városból, a pácban lévõ pár lopott taxin menekül el Manhattanbõl és egy pennsylvaniai amish pásztorközösségben köt ki.

Szegény embert az Amish húzza (For Richer or Poorer, 1997)

2. Toy Story – Játékháború (Toy Story, 1995)

Andy gyerekszobája tömve van játékokkal, ám az igazi élet mégsem akkor folyik, ha a kis tulajdonos is jelen van – épp ellenkezőleg. A megelevenedő játékok vezetője – egyben Andy legjobb barátja – Woody, a seriff, barátai pedig Rex, a dinoszaurusz, a szerelmet kereső Krumplifej, Guba a perselymalac és a szoba számtalan egyéb lakója. Woody nyugalmát egy új társ, Buzz érkezése zavarja meg. Az űrharcos hamar átveszi az irányítást, emiatt azonban fokozódik köztük az ellentét. Egy szerencsétlen véletlen folytán azonban össze kell fogniuk, hogy visszajuthassanak Andyhez.

Tim Allen

1. Télapu (The Santa Clause, 1994)

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

Calvinék és Télapu (The Santa Clause, 1994)

Már 46 éve, hogy elhunyt Latinovits Zoltán – Máig tisztázatlan a halála

Kihagytuk kedvenc filmedet az amerikai színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Tim Allen produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása itt és itt)

//spencer//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · ·