FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus-vígjátékok

11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek

71144

7. Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

A suli három legcsinosabb és legnépszerűbb csaja rájön, hogy ugyanaz a srác csapja nekik a szelet: a gimnázium kosárlabda-csapatának szívdöglesztő kapitánya, az ellenállhatatlan John Tucker. A sokkoló felfedezés után a három lány elhatározza, hogy életre szóló leckében részesíti a széltolót. Azt szeretnék elérni, hogy a randikirály zokogva lapozgassa üresen tátongó előjegyzési naptárát. Ám minden próbálkozásuk balul üt ki, és ahelyett, hogy nevetségessé tennék őt, csak tovább fokozzák népszerűségét.

Dögölj meg, John Tucker (John Tucker Must Die, 2006)

6. Napsütötte Toszkána (Under the Tuscan Sun, 2003)

Frances sikeres és boldog írónő volt egészen addig, amíg házassága zátonyra nem futott. Az alkotói válságát is képtelen legyűrni, ezért barátnője egy repülőjeggyel ajándékozza meg, és elküldi Olaszországba pihenni és feltöltődni. Frances az elhanyagolt, ódon villában kap szállást és szinte pillanatok alatt elvarázsolja a környezet szépsége, a kisváros és lakóinak melegsége. Hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy hátat fordít eddigi életének és megvásárolja a villát.

Napsütötte Toszkána (Under the Tuscan Sun, 2003)

5. Nász-ajánlat (The Proposal, 2009)

Margaret (Sandra Bullock) egy könyvkiadónál dolgozik, szereti a munkáját, de kanadai állampolgárként illegálisan dolgozik Amerikában. Amint ez kiderül, vissza akarják toloncolni hazájába. Margaret azt a tervet eszeli ki, hogy férjhez megy egy amerikai állampolgárhoz,  így már nem küldhetnék vissza. Leendő kiszemeltje, kollégája Andrew (Ryan Reynolds), aki meglepetésére hajlandó feleségül venni, hiszen a karrierje szempontjából is jól jön, ha ő a főnökasszony férje. A bevándorlási hivatal azonban nagyon szigorúan veszi a leendő pár ellenőrzését, ami mind Margaretet, mind Andrew-t váratlan helyzetek elé állítja.

Nász-ajánlat (Proposal, 2009)

4. Római vakáció (Roman Holiday, 1953)

A fiatal és gyönyörű hercegnő, Anne éppen vakációját tölti Európában. Nem sok kedve van azonban az állandó közszerepléshez, és a sok formalitáshoz, így útjának egy pontján, Rómában, inkább úgy dönt, egy időre elszökik és inkognitóban, a maga kedvére fogja élvezni az európai nagyváros szépségeit. Ekkor akad össze az amerikai újságíróval, Joe Bradley-vel, aki a nagy sztori reményében úgy dönt, egy napot együtt tölt az ifjú trónörökössel.

Római vakáció (Roman Holiday, 1953)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·