FILMEZZUNK.HU
A legjobb romantikus-vígjátékok

11 kihagyhatatlan romantikus-vígjáték, nem csak nőknek

71142

3. A szomszéd nője mindig zöldebb (Grumpy Old Men, 1993)

John Gustafson (Jack Lemmon) és Max Goldman (Walter Matthau) morgós, házsártos, kiállhatatlan vénemberek. Az egyik hatvankilenc, a másik egy híján hetven. Elválaszthatatlan szomszédok, mégsem komálják egymást. Sőt, mióta az eszüket tudják, torzsalkodnak egymással. Az ellenségeskedés okát hiába is kutatnák, nem mintha maradna rá idő a sorozatos csínytevések és ugratások mellett. És mégis mindez mintha semmi sem lett volna ahhoz képest, amit akkor szabadítanak egymásra, amikor a szemközti házba hetyke özvegyasszony (Ann-Margret) költözik, és örömmel csavarja el mindkét öregúr kobakját.

A szomszéd nője mindig zöldebb (Grumpy Old Men, 1993)

2. Benny és Joon (Benny & Joon, 1993)

Joon (Mary Stuart Masterson) bájos és okos lány, ráadásul művészi hajlamokkal is rendelkezik, de kórosan kiegyensúlyozatlan. Benny (Aidan Quinn), a bátyja, akivel kettesben él, a széltől is óvja. Joon mást nem is visel el maga körül, a házvezetőnők hamar menekülőre fogják a dolgot. Egy este együtt kártyáznak Benny haverjaival, és a testvérpár veszít – vagy nyer? -, mert büntetésként rájuk bízzák Samet (Johnny Depp), aki felettébb fura figura. Legszívesebben egész nap egy fa tetején gubbaszt, vagy beleveti magát példaképei, Buster Keaton és Charlie Chaplin utánzásába. Joon az első perctől vonzódik hozzá, Benny viszont a falra mászik Sam bohóckodásától.

Benny és Joon (Benny & Joon, 1993)

1. Micsoda nő! (Pretty Woman, 1990)

Edward Lewis, a sikeres és jóképű üzletemben Los Angelesbe utazik, és az egyik este megismerkedik egy örömlánnyal, Viviannel, aki még új a szakmában. A férfi másnap minden hátsó szándék nélkül felajánlja a nőnek, hogy legyen a partnere az üzleti héten, Vivian pedig örömmel fogadja el az ajánlatot. A nő varázsának a jégszívű üzletember sem tud ellenállni.

Micsoda nő! (1990)

Emlékszel még az első cseh Barbie fotóira? Így fest napjainkban!

(A legjobb romantikus-vígjátékok történeteinek forrása: mafab)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·