FILMEZZUNK.HU
14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

10952

(5) Meryl Streep és Don Gummer

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A 73 éves, háromszoros Oscar-díj nyertes Meryl Streep több, mint 40 éve ment hozzá élete szerelméhez, a 75 éves Don Gummerhez. 1978-ban, hat hónappal azután, hogy megismerték egymást, összekötötték életüket Meryl szüleinek a kertjében. A család és barátok eleinte szkeptikusok voltak a házasságot illetően, de most, 40 évvel később a pár jobban szereti egymást, mint valaha. 4 közös gyermekük van: egy fiú és három lány.

(6) Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness, 26 éve vannak együtt – és a mai napig ők az egyik leginspirálóbb pár Hollywoodban. A Corelli, az 1995-ös TV sorozat forgatásán találkoztak, és kevesebb, mint egy egész évvel később, 1996-ban házasodtak össze. Azóta is együtt vannak. Közös életük során két gyereket fogadtak örökbe – Oscar Maximilian-t és Ava Eliot-ot. – és együtt élték meg, ahogy Jackman karriere beindul. Kapcsolatuk elején a pár megállapodásokat kötött, hogy erős kötelékük megmaradjon – 2 hétnél hosszabb időt nem tölthetnek külön, ha az anyagiak engedik, akkor soha nem dolgozhatnak egyszerre, illetve hogy mindig támogassák egymást, osztotta meg Hugh egy interjú során. Már 26 éve tartják ezeket.

(7) John Krasinski és Emily Blunt

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A brit színésznő, Emily Blunt és az amerikai színész és filmkészítő, John Krasunski Hollywood egyik legaranyosabb párosa. Mindketten nagyon tehetséges és díjnyertes színészek, akik már több, mint egy évtizede élvezik közös életüket. Egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak 2008-ban. Krasinski az Ellen Show-ban azt állította, hogy akkoriban nem állt készen egy kapcsolatra, de miután találkozott Emilyvel, azonnal belé szeretett. John és Emily 2010-ben házasodtak össze és most 2 lányuk van és egy Brooklyn-i otthonuk.

(8) Chris Hemsworth és Elsa Pataky

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A hét évnyi korkülönbség ellenére az ausztrál sztár, Chris Hemsworth (39) és a spanyol színésznő, Elsa Pataky (46) Hollywood egyik legelragadóbb párosa – A 2010-es évek elején találkoztak és mindössze 3 hónappal később házasodtak össze.Chris egy 2015-ös interjúban elmondta, hogy Elsa szenvedélyes hozzáállása az élethez őt is arra készteti, hogy ezzel lépést tartson. Mostanra közel egy évtizedes a románcuk, és 3 közös gyermekük van.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·