FILMEZZUNK.HU
14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

10953

(12) Beyoncé és Jay Z

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

Talán nem tudtad, de Beyoncé csak 20 éves volt, amikor összejött Jay Z-vel, aki akkor 32 éves volt. Azt mondják az életkor csak egy szám, ami ebben az esetben egyértelműen igaz is – most Beyoncé 40, Jay Z pedig 52 éves. Már a legelejétől kezdve titokban tartották kapcsolatukat – 2008-ban házasodtak össze, és annak ellenére, hogy válási pletykák terjengtek róluk, illetve Beyoncé még zeneszövegekben is célzott házassági krízisekre, a kapcsolat úgy tűnik, hogy szorosabb, mint valaha. Jay és Beyoncé már több, mint 19 éve házasok, akiknek 3 közös gyermekük van – lányuk, Blue Ivy (8) és az ikrek, Rumi és Sir Carter (3).

(13) Robert Downey Jr. és Susan Levin

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A filmsztár, Robert Downey Jr. és felesége, Susan Levin, aki történetesen producer, Hollywood egyik kedvenc párosa. A Gothika című thriller forgatásán, 2003-ban találkoztak és szinte azonnal elterjedt a kapcsolatuk híre, annak ellenére, hogy Robertnek folyamatban volt válása első feleségétől. Azóta már 19 éve vannak együtt. Robert egyszer az Oprah Winfrey Show alatt osztotta meg gondolatait 2004-ben, miszerint Susan olyan számára, mint egy legjobb barát. Susan pedig soha nem unatkozik Robert mellett, elmondása szerint.

(14) Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith

14 híres pár, akik miatt hihetünk az igaz szerelemben

A pár 1994-ben találkozott, egy mexikói tengerparti bulin. Azóta már 28 éve elválaszthatatlanok, annak ellenére, hogy 7 év után házasodtak csak össze, 2001-ben – esküvőjükről a fentiekben mutatunk egy képet. 2 közös gyermekük van. A színész korábban beszámolt a fájdalomról, amikor első feleségét elveszítette (1991), majd nem sokkal később lányát is (2013), akik mindketten rákban haltak meg, 40-es éveikben. “Úgy vélem Kelly az én Északi Csillagom, aki mindig figyel rám”- mondta a színész 2013-ban.

//Mink Olívia//

 

(via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·