FILMEZZUNK.HU
Vin Diesel legjobb filmjei

Vin Diesel 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni

42844

6. Riddick – A sötétség krónikája (The Chronicles of Riddick, 2004)

A Halálkufárok egyetlen bolygót sem kímélnek, aki nem hódol be, azt kegyetlenül kivégzik. A túlélők utolsó reménye egy jóslat, mely szerint a gonoszt csak egyetlen Fúria győzheti le. Ez azonban nem más, mint a száműzött fegyenc, Riddick, akitől akarata ellenére az egész világ sorsa függ.

Riddick - A sötétség krónikája (The Chronicles of Riddick, 2004)

5. A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

Peter Quill (Chris Pratt), a kalandor és raboló, aki közel sem olyan híres, mint szeretné, nagy bajba kerül, mikor elrabol egy titokzatos gömböt, amelyet a csillagközi terrorista, Ronan szeretne megszerezni magának világuralmi terveihez. Mikor Peter rájön, milyen veszély fenyegeti az univerzumot, úgy dönt, félreteszi önös érdekeit, és szövetséget köt négy nála is különösebb szerzettel, Rockettel (Bradley Cooper), a beszélő mosómedvével és fegyverszakértővel, Groottal (Vin Diesel), a mozgó és beszélő fával, Gamorával (Zoe Saldana), a kegyetlen bérgyilkosnővel, és Drax-szal (Dave Bautista), a nem túl éleseszű, de annál elszántabb bosszúállóval.

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy, 2014)

4. Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan, 1998)

Miután átélték az 1944 június 6-ai normandiai partraszállás borzalmait, Miller százados (Tom Hanks) és maroknyi csapata azt a rendkívül veszélyes feladatot kapja, hogy hatoljon be az ellenséges területre, és hozza vissza James Ryan (Matt Damon) közlegényt, akinek testvérei szinte ugyanabban az időben estek el a második világháború különböző frontjain. Ryan közlegény abban a szerencsében részesül, hogy a szerencsétlenségtől sújtott család utolsó fiaként hazatérhet a családjához. Ehhez azonban először Millernek és emberinek életük kockáztatásával meg kell őt találnia.

Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan, 1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·