FILMEZZUNK.HU
Jason Statham legjobb filmjei

10 Jason Statham film, amit kár lenne kihagyni

107864

6. Crank – Felpörögve (Crank, 2006)

Az egyik reggel Chev Chelios-szal egy ismeretlen hang közli a telefonban, hogy megmérkezték, és egy óra múlva meghal. Csak azzal tudja lelassítani a szívét leállító mérget, ha magasan tartja adrenalit szintjét. Los Angeles utcáin megkezdődik az őrült hajsza az ellenszerért, miközben nyomában járnak a fejvadászok, és barátnője is megmentésre szorul.

Crank - Felpörgetve

Tudtad, hogy…?

… valamennyi akciójelenetben valóban Jason Statham-et látjuk? Nem helyettesítette dublőr, ugyanis a színész sportolói múltja miatt erre nem volt szükség. A helikopteres verekedős jelenetben is ő szerepel, amit 3000 láb magasságban forgattak le.

5. Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

Charlie Crocker egy valódi lángelme, ha a rablások kiterveléséről van szó. Egyik embere azonban átveri, és lelép az összes szajréval. Crocker rábukkan az arany nyomára, melyet követően csapatot gyűjt maga köré, hogy bosszút álljon az árulón, és visszaszerezze jogos jussát.

Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

Tudtad, hogy…?

… az autós üldözéses jelenetekben a korábbi F1 pilóta, Damon Hill adott instrukciókat a stábnak?

4. The Expendables – A feláldozhatók (The Expendables, 2010)

Az akciófilm műfajának nagy öregjei, Sylvester StalloneDolph Lundgren, Jet Li és Bruce Willis együtt térnek vissza a filmvászonra. Egy könyörtelen és halálos zsoldoscsapat azt a megbízást kapja, hogy végezzenek egy dél-amerikai diktatúra kegyetlen vezetőjével. A rutin bevetést hamarosan nem várt akadályok nehezítik meg.

The Expendables - A feláldozhatók trilógia

Tudtad, hogy…?

… ez az első olyan film, amiben Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis együtt szerepelnek?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·