FILMEZZUNK.HU
Jean Reno legjobb filmjei

10 Jean Reno film, amit mindenképpen látnod kell

61686

6. Godzilla (1998)

Azt gondoltuk, ez a hatalmas szörnyeteg csak a legendákban létezik. Most azonban előbukkan az óceán mélységeiből, hogy rémületet és rombolást hozzon New York lakóira. Egy csapat elszánt katona és egy atomtudós, Nick Tatopoulos (Matthew Broderick) elkeseredetten igyekeznek véget vetni a pusztításnak és a pániknak, miközben egy csapat rejtélyes külföldi ügynök is bele akar szólni a dolgok alakulásába. Mindeközben azonban elszabadul a természet roppant ereje.

Godzilla (1998)

5. Wasabi – Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

Hubert (Jean Reno) a kelleténél kissé drasztikusabb módszereket alkalmazó rendőrfelügyelő. Miután csúnyán helybenhagy egy fiatalembert, felettese azt javasolja, menjen szabadságra. Épp ekkor keresik Japánból: egykori szerelme, Miko rejtélyes körülmények között elhalálozott és hagyatékát a felügyelőnek személyesen kell átvennie. Irány Tokió! Hubert Japánban először régi ügynöktársával találkozik, majd az örökséggel: egy kamaszlánnyal

Wasabi - Mar, mint a mustár (Wasabi, 2001)

4. Ronin (1998)

Ronin – így hívták a középkori japánban azokat a szamurájokat, akik elárultak urukat, és szent esküjük ellenére szembefordultak vele. Franciaországban, Párizs egy eldugott kocsmájában hat egykori titkosügynök gyűlik össze, hogy megkapják életük legveszélyesebb megbízatását. Ezúttal nem a hűség hajtja őket, de nem is a becsület, csupán a pénz. Számkivetett roninként vállalkoznak egy szigorúan őrzött táska megszerzésére, amit egy titokzatos megbízó akar magának.

Ronin (1998)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·