FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Billy Bob Thornton film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Billy Bob Thornton film, amit vétek lenne kihagyni

13968

6. Anyámon a tanárom (Mr. Woodcock, 2007)

Az iskolai testnevelés órák kész kínszenvedést jelentenek a gömbölyded John Farley számára. Esélye sincs, hogy bevágódjon a tornatanárnál. Számára Mr. Woodcock a világ legelvetemültebb embere. Néhány esztendővel később John visszatér a szülővárosába. Hol van már a dagi srác, vékony, jóképű, sikeres ifjú lett belőle. Legnagyobb megdöbbenésére anyja új udvarlója nem más, mint az egykor oly gyűlölt tornatanár. John elhatározza, ha törik, ha szakad, véget vet a románcnak. Ehhez azonban Mr. Woodcocknak is van egy-két keresetlen szava.

Anyámon a tanárom (Mr. Woodcock, 2007)

5. Armageddon (1998)

Egy óriási égitest száguld a Föld felé több tízezer kilométer per órás sebességgel. Úgy tűnik, hogy elkerülhetetlen az ütközés, és így a Föld megsemmisülése is. A következő ötlettel áll elő a NASA: az aszteroidát azelőtt kell kiiktatni, hogy a bolygónk közelébe érne. Felkeresik a világ legjobb olajfúróját, Harryt, és felkérik, hogy fúrja meg, majd robbantsa szét az aszteroidát. A küldetés előtt csapata és ő részt vesz egy kiképzésen, és úgy tűnik, hogy sikerrel fognak járni. Miután azonban feljutnak az űrbe, az események nem várt fordulatot vesznek.

Armageddon (1998)

4. Tapló télapó (Bad Santa, 2003)

Willie (Billy Bob Thornton) szánalomra méltó élete a csalásról szól. Decemberben többnyire egy plázában keres munkát, Mikulásnak öltözik és a gyerekek kívánságait hallgatja. Közben alaposan körülnéz, hogy az adott pillanatban meglovasíthassa a pláza bevételét. A lopásban társa a mélynövésű Marcus (Tony Cox), a Mikulás manója. Idén azonban úgy tűnik, nem jön össze nekik a dolog, ugyanis az egyik bolti detektív mindenhol ott szimatol, akárcsak egy nyolcéves kissrác, ráadásul egy szexi rajongójuk is akadt.

Tapló Télapó 2 (Bad Santa 2, 2016) - Előzetes

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·