FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb Billy Bob Thornton film, amit vétek lenne kihagyni

A 10 legjobb Billy Bob Thornton film, amit vétek lenne kihagyni

13970

3. Az ember, aki ott se volt (The Man Who Wasn’t There, 2001)

Egy kisvárosban Észak-Kaliforniában, 1949-ben Ed egyhangú életét éli feleségével. Egy borbélyüzletben dolgozik sógorával, de élete meglehetősen boldogtalan. Mikor megsejti, hogy felesége megcsalja őt a főnökével, úgy dönt, ideje valami újat csinálni, és megzsarolja a férfit. Cselekedete azonban nem várt eseménysorozatot indít el, amely halálesetekhez, gyilkosságokhoz vezet.

Az ember, aki ott se volt (The Man Who Wasn't There, 2001)

2. Péntek esti fények (Friday Night Lights, 2004)

Odessa texasi kisváros, amelynek egyetlen “nevezetessége” a helyi középiskola amerikaifoci csapata, a Párducok. Az új szezon nem a legjobban indul számukra, az első meccsen lesérül a csapat legjobb játékosa. Emiatt veszélybe kerül a remélt bajnoki cím is. Az edző, Gary Gaines bízik abban, hogy talpra állnak. Ám ahhoz, hogy ezt sikerüljön, minden mást háttérbe kell szorítani. Ebből pedig számos konfliktus, nehézség adódik, úgy a játékosok, mint azok családtagjai, illetve a szurkolók körében.

Péntek esti fények (Friday Night Lights, 2004)

1. Pengeélen (Sling Blade, 1996)

Kamaszgyerekként meggyilkolta az édesanyját és annak fiatal szeretőjét Karl. Huszonöt év után az elmegyógyintézet anyagi okok miatt sok betegét elküldi. Többek között Karlt is gyógyultnak nyilvánítják. A magányos fiatalember abban a kisvárosban köt ki, ahol a gyermekkorát töltötte. Munkát talál magának, és az egyik család befogadja. Összebarátkozik Frankkel és az anyjával, Lindával. De Karl nem tudja elviselni, hogy Lindával brutálisan bánik az iszákos szeretője.

Pengeélen (Sling Blade, 1996)

Emlékszel még a bohókás Jacques-Foches-ra a Jöttünk, láttunk, visszamennénkből? Így néz ki napjainkban!

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Billy Bob Thornton produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·