FILMEZZUNK.HU
Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

18254

Filmsztárok, akik forgatás közben majdnem meghaltak

Fulladás, karambol, cápatámadás. Csak, hogy néhányat említsünk azon okok közül, melyek majdnem egy filmsztár életének a végét jelentette. Következzenek olyan hírességek a filmiparból, akiknek egy-egy filmforgatás majdnem az életük végét is jelentette.

1. Tom Cruise

Tom híres arról, hogy szereti maga csinálni a veszélyes jeleneteket, azonban A holnap határa forgatása közben a másik főszereplő, Emily Blunt sodorta őket életveszélyes helyzetbe. Egy autós jelenetben irányíthatatlanná vált a kocsi, amit a színésznő vezetett, Tom pedig az anyósülésén ült, így majdnem belevezette magukat egy fába. „Majdnem megöltem Tom Cruise-t!” – nyilatkozta később Emily.

Tom Cruise - A holnap határai

2. Leonardo DiCaprio

Az Oscar-díjas színész listáján egy nagy fehér cápával való találkozás, egy repülőgép motorjának felrobbanása és egy majdnem végzetes ejtőernyős tandemugrás is szerepel. „Amikor Dél-Afrikában búvárkodtam, egy nagy fehér betört a ketrecembe. A testének legalább a felét sikerült beszuszakolnia, és elkezdte csattogtatni felém a fogait. Úgy kartávolságra volt tőlem, és ötször-hatszor harapott bele a vízbe” – mesélte az első esetről a történetet.

Leonardo DiCaprio

A második esetnél egy Delta járat első osztályán utazott, amikor a szeme láttára robbant fel a repülőgép motorja (a pilóta azonban sikeres kényszerleszállást hajtott végre). Végül pedig DiCaprio akkor került még bajba, amikor oktatójával ejtőernyős tandemugrást hajtott végre – összegabalyodott és nem akart kinyílni az ejtőernyő zsinórja, és a szorult helyzetet csak az utolsó pillanatban sikerült megoldani.

3. Gerard Butler

A sármos színész a Mavericks – Ahol a hullámok születnek című film forgatásán szenvedett szörnyű balesetet. Egy 20 méteres hullám maga alá temette az egyik szörfös jelenetben, miközben pont neki kellett volna a film egyik karakterét kimentenie a vízből.

Gerard Butler

4. Kate Winslet

Kate Winslet egyike volt azon keveseknek, akiken nem volt búvárruha a Titanic forgatása közben. Ennek köszönhetően durva tüdőgyulladást kapott, ráadásul az egyik jelenetben ő is majdnem vízbe fulladt. Kate Winslet egyébként, miután majdnem vízbe fulladt, influenzás lett és egy csont elrepedt a könyökében, kijelentette, hogy soha többé nem hajlandó James Cameronnal dolgozni, „hacsak nem keres vele nagyon-nagyon sok pénzt.

Kate Winslet - Titanic

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·