FILMEZZUNK.HU
Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

18149

5. Tracy Morgan

2014 júniusában New Jersey-ben Tracy Morgan limuzinjába belehajtott a Walmart egyik, 18 kerekű kamionja, amelynek a sofőrje 28 órája nem aludt. A balesetben Morgan egy régi jó barátja meghalt, három másik utasa megsérült, neki pedig olyan súlyos agysérülése lett, hogy nyolc napig kómában volt. Megsérült ezenkívül a combcsontja, több bordája és szinte minden csont az arcában.

Tracy Morgan

Az orvosok először azt hitték, nem is fogja túlélni a szörnyűséget, amikor pedig magához tért, hat napig nem látott semmit. Újra meg kellett tanulnia beszélni és járni, 2015 októberében azonban szerencsésen visszatért. Azóta megint vállal stand-up fellépéseket, és több filmje is kijött, illetve bemutatásra vár.

6. Jason Statham

Az akciósztár majdnem vízbe fulladt a Feláldozhatók 3 forgatásán, amikor az autójában elromlott a fék, így egyenesen a Fekete-tengerbe száguldott, de szerencsére egy igazi akcióhőshöz méltóan még időben kiszabadult a süllyedő kocsiból.

Jason Statham - Feláldozhatók 3

7. Isla Fisher

A 40 éves színésznő a Szemfényvesztők című filmjének egyik jelenetében azt kellett eljátszania, hogy egy bűvészmutatvány keretében egy vízzel teleeresztett üvegkalitkából akar kiszabadulni, de valami malőr történik, és nem tud. A felvétel során pedig mindez a valóságban is megtörtént vele, hiszen a képsorban főszerepet játszó láncok úgy összegabalyodtak, hogy végzetesen fogva tartották a fuldokló sztárt.

Isla Fisher - Szemfényvesztők

“Nem tudtam kijönni. Mindenki azt hitte, milyen csodálatosan játszom, de igazából tényleg fuldokoltam. Senkinek nem esett le, hogy mindez igazi, és valóban az életemért küzdök” – emlékezett vissza a színésznő, aki több mint három percig volt levegő nélkül a halálos csapdában. Fishernek végül úgy sikerült megmenekülnie, hogy egy kaszkadőr kinyitotta a biztonsági zárat.

8. Anne Hathaway

A neveletlen hercegnő hercegnője éppen Hawaiin vakációzott 2014-ben, amikor fürdőzés közben elkapta egy olyan erős áramlat, hogy majdnem megfulladt. A színésznő még segítségért tudott kiáltani, és férje ugyan hallótávolságon kívül volt, de egy helyi szörfös meghallotta a kiabálást, és kimentette a vízből.

Anne Hathaway

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·