FILMEZZUNK.HU
Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

Ez a 12 filmsztár majdnem életét vesztette forgatás közben

18151

9. Johnny Depp

Johnny egy ló miatt került életveszélyes helyzetbe, ugyanis A magányos lovas forgatásán vágta közben leesett a nyeregből. Szerencséjére azonban nem teljesen a földre, hanem úgy, hogy fejjel lefelé lógott a nyeregből, a feje pedig néhány centire volt a száguldó ló patáitól. Ezért inkább úgy döntött, leugrik, mielőtt a ló agyon tapossa a fejét.

Johnny Depp - A magányos lovas

2011-ben szintén volt egy halál közeli “élménye”. Éppen Rumnapló című filmje rendezőjével, Bruce Robinsonnal utazott együtt egy kis repülőn, amikor a gépnek váratlanul leállt a motorja. Az esetből végül nem lett tragédia, mivel sikerült újra életet lehelni a rakoncátlankodó motorba. Depp elmondása szerint egy hosszúra nyúlt, kínos pillanatig csak lebegtek, majd a jármű ereszkedni kezdett – így minden bizonnyal lepergett az élete a szeme előtt.

10. Sylvester Stallone

Tudod, hogy miért lettek annyira élethűek a Rocky IV. bunyós részei? Mert a színészek igazából verték egymást, ráadásul az utolsó jelenetben, amikor Rocky kikap, a főszereplő igazából megkérte Lundgrent, hogy üssön akkorát, amekkorát csak bír. Végül Stallone megkapta, amit akart, ugyanis egyenesen  a kórházba vitték, ahol nyolc napig volt az intenzíven szívdagadás miatt.

Sylvester Stallone - Rocky IV.

11. Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala: A kiválasztott című filmnek a forgatásán Jennifer Lawrence majdnem az életet vesztette, amikor Atlantában forgattak. „Szörnyű volt!” – árulta el egy forrás a Showbiz Spynak, majd elmondta, hogy pontosan mi is történt. „A forgatás hirtelen megállt, amikor a ködgép tönkrement és elkezdte okádni a sűrű füstöt, és csak arra eszméltünk föl, hogy Jennifer eltűnt és mindenki pánikba esett.

Jennifer Lawrence - Éhezők viadala: A kiválasztott

A forgatás egy hosszú alagútban volt, ez még nehezebbé tette. A színésznő és kollégái, akik az alagútban tartózkodtak szó szerint elkezdtek fuldokolni, és nem tudtak még menekülni se. A rendezők csak annyit hallottak, hogy a bent lévők köhögnek és fulladoznak. „Egy rendezőasszisztens sikoltott, és mondta, hogy kapcsolják ki a füstgépet és a bent lévők fussanak a szellőző rendszerhez. Az ijesztő percek után a mentőcsapatok megtalálták a csillagot és kollégáit és kihozták őket. Jennifer egy erős lány, de tisztán látszott rajta, hogy a történtek megviselték, ugyanis remegett a félelemtől és erőteljesen szédült” – tette hozzá a forrás.

12. Meryl Streep

A Veszélyes vizeken című 1994-es film forgatása közben a háromszorosan Oscar-díjas színésznő beesett a durva sodrású folyóba. Szerencsére Kevin Bacon, akivel együtt forgatták a jelenetet észnél volt, azonnal utána ugrott, és megmentette az életét.

Meryl Streep - Veszélyes vizeken

Arnold Schwarzenegger sokáig eltitkolt fia megmutatta izmos felső testét

(Címlapkép forrása)
(Cikk forrása: Origo – Fulladás, karambol, cápatámadás: sztárok, akik majdnem meghaltak, 2016.12.01.; Cosmopolitan – 13 színész, aki majdnem meghalt forgatás közben, 2016.01.02)

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·