FILMEZZUNK.HU
10 fergeteges vígjáték Steve Martin-tól, amit feltétlen látnod kell

10 fergeteges vígjáték Steve Martin-tól, amit feltétlen látnod kell

25474

6. Vásott szülők (Parenthood, 1989)

Az még nem lenne baj, hogy a szülőknek meglehetősen magas elvárásai vannak ön- magukkal és gyermekeikkel szemben. Az viszont már komoly problémák gyökere, hogy ezeket – mindkét fronton – valóra is akarják váltani. A Buckman család feje, Gil nem kevesebbet tűzött maga elé célul, mint hogy tökéletes lesz. Ettől kezdve senki sem menti meg attól, hogy a legszélsőségesebb túlzásokba essen…

Vásott szülők (Parenthood, 1989)

5. A Riviéra vadorzói (Dirty Rotten Scoundrels, 1988)

Lawrence Jamieson elegáns, kifinomult úriember, aki könnyedén elhiteti a turistákkal, hogy személyében egy száműzött uralkodót tisztelhetnek. Egy szép nap a vonaton ülve megismerkedik egy kisstílű szélhámossal, Freddy Bensonnal, aki szegény öreg nagyanyja javára gyűjt könyöradományokat. A baj csak az, hogy mindketten azonos helyen, a Riviéra exkluzív felségterületén szeretnének mindenkit megkopasztani. Ezt a gondot csak egyféleképp lehet megoldani: ha szövetkeznek egymással és ki-ki a maga módján, de mégis közös erővel fosztják ki a hiszékenyeket.

A Riviéra vadorzói (Dirty Rotten Scoundrels, 1988)

4. A rózsaszín párduc (The Pink Panther, 2006)

A kínaiak elleni győztes meccs utáni ünneplésben meggyilkolják a francia focicsapat edzőjét, és eltűnik a férfi gyémántgyűrűje, a “Rózsaszín párduc”. Az ügyet a fáradhatatlanul körülményes Clouseau felügyelő kapja. Clouseau és új asszisztense, a higgadtságát minden körülmények között megőrző Gilbert Párizson és New Yorkon keresztül követi a nyomokat. Több gyanúsított is akad: az edző volt barátnője, egy mellőzött focista, a milliomos kaszinótulajdonos, valamint egy kikapós PR-os. Végül a titkárnője, Nicole és Ponton segítségével Clouseau-nak sikerül lelepleznie a gyilkost.

A rózsaszín párduc (The Pink Panther, 2006)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·