FILMEZZUNK.HU
10 fergeteges vígjáték Steve Martin-tól, amit feltétlen látnod kell

10 fergeteges vígjáték Steve Martin-tól, amit feltétlen látnod kell

25472

3. Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

Sok jó ember kis helyen is elfér. Ez lehetne a Baker család mottója, akiknek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy valamivel népesebbek, mint az átlagos amerikai család. Az összesen tizenkét gyereket és a két kutyát a szülők egyébként sem tudják mindig szemmel tartani, ám mikor az anya állást vállal, és Tom, az apa kénytelen otthon maradni, hogy vigyázzon a lurkókra, elszabadul a pokol, és őrületes kalandok sora veszi kezdetét.

Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

2. Bilko főtörzs (Sgt. Bilko, 1996)

Újonc érkezett Bilko főtörzs szakaszába. A fegyelemhez és komolysághoz szokott katona döbbenten tapasztalja, hogy társai, parancsnokukkal az élen, a legkisebb szúnyogra is fogadást kötnek, s a körlet Las Vegas legextrémebb kaszinójával vetekszik. Egy nap azonban veszélybe kerül gondtalan életük, a Pentagon ellenőröket küld a bázisra, méghozzá Thorn őrnagy személyében, aki jó okkal, Bilko halálos ellensége. De Bilkónak nem ez a legnagyobb problémája, barátnője harminc napos ultimátumot adott: ha egy hónap elteltével nem kerül ujjára az aranygyűrű, Bilko ki van rúgva. A leleményes főtörzs azonnal akcióba lép.

Bilko főtörzs (Sgt. Bilko, 1996)

1. Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Nagyot tévednek azok, akik azt hiszik, hogy egy esküvő egyszerű és nagyszerű dolog! Az ember lánya, aki még csak nemrégen született meg és még alig húsz éves, egyszer csak azt mondja: megismertem egy fantasztikus srácot és hozzámegyek! Természetes a fiú szörnyű, a szülei kimondottan borzalmasak, az esküvő pedig maga a megtestesült lidércnyomás. George Banks (Steve Martin) mindössze azt szeretné még tudni, hogy egyedül ő, az örömapa érez így?

Örömapa (Father of the Bride, 1991)

Meglepő! Így nézett ki fiatalon az Apáca show sztárja, Whoopi Goldberg

Hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon várjuk, hogy szerintetek melyik a legjobb Steve Martin alkotás!

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·