FILMEZZUNK.HU
8 film, amiért imádjuk a szülinapos Steve Carell-t

8 film, amiért imádjuk a szülinapos Steve Carell-t

21056

4. A nagy dobás (The Big Short, 2015)

Amikor négy kívülálló pénzügyi szakember előre látta, amit sem a nagy bankok, sem a média, sem a kormány nem tudott észrevenni: a nagy gazdasági világválság közeledtét, egy merész befektetésre szánják el magukat, amely látszólag szembe megy minden logikával.

A nagy dobás - The big short 2015

3. Párterápia (Date Night, 2010)

Phil (Steve Carell) és Clara (Tina Fey) átlagos házaspár, akiknek már nincs túl sok izgalmas a párkapcsolatukban. Rutinná vált hétköznapok, elfásult időtöltés jellemzi őket. Viszont mindketten változtatni szeretnének, ezért éjszakai kiruccanást terveznek. Ám az este a vártnál is izgalmasabbra sikerül, amikor korrupt rendőrök, egy maffiózó, egy őrült sofőr, és rengeteg pisztoly keresztezi útjukat.

Párterápia (Date Night, 2010)

2. Gru (Despicable Me, 2010)

A gyönyörű kertvárosban, ahol hófehér kerítés veszi körbe a virágzó rózsabokrokat, van egy fekete ház, amely egy halott gyepen áll. Ebben a házban egy őrült tudós él, Gru, akinek végső célja a világ leigázása, és ehhez újabbnál újabb elmebeteg terveket szövöget. Gru élvezettel tobzódik saját gonoszságában, legfrissebb elképzelése pedig az, hogy ellopja a Holdat. Amíg ezer meg egy módon kiötli, hogyan is vigye véghez tettét, váratlanul felbukkan három árva kislány, akik veszélybe sodorják tervét. Margo, Edith és Agnes ugyanis apajelöltet keresnek, amit éppen Gru személyében találnak meg.

Steve Carell

1. Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Cal Weaver (Steve Carell) mindent megkapott az élettől, amire egy férfi vágyhat:  klassz munka, szép ház, helyes gyerekek és ráadásul diákkori szerelmét vette nőül. Ám mégsem felhőtlen a boldogsága, mert kiderül, hogy csodálatos felesége megcsalja és még válni is akar. Cal élete gyökeresen megváltozik, estéit egy közeli bárban tölti, ahol megismerkedik a vagány Jacobbal (Ryan Gosling ), aki feltárja előtte új életének lehetőségeit: csajozás, tivornyák, férfias öltözködés. Cal azonban nem biztos benne, hogy készen áll az új életére.

Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love, 2011)

Emlékszel még a teleshopping királyára, Horst Fuchsra? Így néz ki napjainkban!

Kihagytuk a kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Steve Carell alkotás nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Címlapkép forrása; Történetek forrása itt és itt)

//milos//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·