FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 33. születésnapját Jennifer Lawrence – Íme a 8 legjobb filmje a csodaszép színésznőtől

Most ünnepli 33. születésnapját Jennifer Lawrence – Íme a 8 legjobb filmje a csodaszép színésznőtől

27138

5. A hallgatás törvénye (Winter’s Bone, 2010)

Ree Dolly (Jennifer Lawrence) csupán 17 éves, mégis komoly feladatokat kell ellátnia. Széthullóban lévő családjában ő kénytelen gondoskodni beteg édesanyjáról és két kisebb testvéréről is. Apja, Jessup Dolly kábítószer kereskedelemből próbál megélni, de nyakon csípi a rendőrség. Ha Jessup nem jelenik meg a tárgyaláson, akkor a bíróság lefoglalja a házat, és az egyébként is nehéz helyzetben lévő csonka család az utcára kerül. Ree a kezébe veszi a dolgokat, és maga indul apja után, hogy mentse a menthetőt. Úgy tűnik, mások többet tudnak Jessup viselt dolgairól, de valamiért semmit nem akarnak a lány orrára kötni.

A hallgatás törvénye (Winter's Bone, 2010)

Tudtad, hogy…?

… Jennifer Lawrence-t az alakításáért Oscar-díjra jelölték a legjobb színésznő kategóriában? A színésznő mindössze 20 éves volt.

4. X-Men – Az elsők (X-Men: First Class, 2011)

A hatvanas évek Amerikájában járunk, közeleg a kubai rakétaválság. Két különös képességekkel rendelkező fiatalember megismerkedik egymással. Míg egyikük képes a gondolatok olvasására, másikuk a fémek felett rendelkezik hatalommal. A többi mutánssal karöltve szembenéznek az emberiségre leselkedő veszéllyel, de a küzdelem során Magneto és Xavier is ellenségekké válnak.

X-Men - Az elsők (X-Men: First Class, 2011)

Tudtad, hogy…?

… Amber Heard kapta majdnem Jennifer Lawrence szerepét?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·