FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 58. születésnapját Charlie Sheen – Íme 10 meghökkentő tény a színészről

Most ünnepli 58. születésnapját Charlie Sheen – Íme 10 meghökkentő tény a színészről

16728

8) 2009. december 25-én, Colorado-ban letartóztatták a felesége, Brooke Mueller ellen elkövetett bántalmazás miatt. Ugyanazon a napon szabadult ki a börtönből, a 8500 dolláros pénzbírság kifizetése után. Vádolták ekkor veszélyes fenyegetéssel, harmadfokú testi sértéssel és más egyéb bűncselekménnyel. A 2010. augusztus 2-ai meghallgatásán elismerte bűnösségét bántalmazás ügyben. Ez annak a vádalkunak a részét képezte, mely szerint, ha bűnösnek vallja magát ezen vétség elkövetésében ejtik a többi ellene felhozott vádat. Ez alapján 30 napot kell eltöltenie egy kábítószer-rehabilitációs központban valamint további 30 napos próbaidőre és 36 órás dühterápiára ítélték.

Charlie Sheen - 10 meghökkentő tény a színészről

Charlie Sheen és Brooke Mueller

9) 2014. február 15-én eljegyezte egykori pornókirálynő kedvesét, Brett Rossit, aki ekkor már valódi nevét, a Scottine Rosst használta. Az esküvő időpontja 2014 novemberére lett kitűzve, azonban a pár októberben szakított. Charlie ugyanis úgy döntött, hogy a gyermekei érdemlik a legfőbb hangsúlyt és figyelmet az életében, nem pedig egy kapcsolat.

10) 2015. november 17-én élőben jelentette be a Today című műsorban, hogy HIV pozitív, mellyel már kb. 4 évvel korábban diagnosztizálták. Ezt megtudván a volt menyasszonya, Scottine Ross beperelte a színészt, mert állítólag mentálisan és fizikailag is bántalmazta őt valamint eltitkolta előle betegségét.

Charlie Sheen - 10 meghökkentő tény a színészről

Ezt se felejtsd elolvasni:

Drámai elválási arány a sztárszínészeknél

(Érdekességek forrása ITT és ITT)

//milos//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · ·