FILMEZZUNK.HU
10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

10 Adam Sandler film, amit kár lenne kihagyni

81013

6. Üres város (Reign Over Me, 2007)

Alan befutott fogorvosként dolgozik New Yorkban, mikor egy nap összefut egyetemi évfolyamtársával, Charlie-val. Rájön, hogy egykori barátja szörnyű tragédia áldozata lett: elvesztette gyermekeit és feleségét a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban. A férfi azóta nem képes felépülni, saját kis világában él visszavonulva. Alan úgy dönt, segít neki.

Üres város (Reign Over Me, 2007)

Tudtad, hogy…?

… Adam Sandler elsőre elutasította a szerepet, de egy hónap múlva meggondolta magát?

5. Nagyfiúk (Grown Ups, 2010)

Öt középiskolai barát harminc évvel az érettségi után találkozik újra. A találkozó apropója volt kosálabdaedzőjük temetése, azonban ha már együtt a csapat, úgy gondolják, együtt töltenek egy hétvégét gyerekeik és feleségeik társaságában edzőjük tóparti házában. Bár a korosodó apák felett úgy tűnik, elszállt az idő, felélednek régi emlékeik, és kiderül, lelkükben mindmáig fiatalok.

Nagyfiúk (2010)

Tudtad, hogy…?

… Adam Sandler a premiert követően színésztársait (Chris RockKevin JamesRob SchneiderDavid Spade) egy vadonatúj Maseratival lepte meg?

4. Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore, 1996)

Happy Gilmore (Adam Sandler) minden vágya, hogy világelső hokijátékos legyen, azonban a szerencse nem áll mellette. Bár erőszakos természetével és nem éppen választékos nyelvével jól beillene a csapatba, mégis minden alkalommal kirúgják a válogatásról. Elkeseredésében nem tud mást tenni, mint hogy golfosnak áll, hogy így segítsen szegény nagymamáján, akinek el akarják venni a házát. Happy egyedi stílusával nagy hírnévre és sikerre tesz szert, ami elkezdi szúrni a féltékeny golfsztárok szemét.

Happy, a flúgos golfos (Happy Gilmore, 1996)

Tudtad, hogy…?

…  a valóságban Adam Sandler golfban és hokiban is szörnyű?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·