FILMEZZUNK.HU
15 színész a '90-es évekből, akik már közel sem olyan híresek, mint régen

15 színész a ’90-es évekből, akik már közel sem olyan híresek, mint régen

1048

5. Brandy

15 színész a '90-es évekből, akik már közel sem olyan híresek, mint régen

A színésznő, énekes és dalszerző Brandyt a ’90-es években mindenki ismerte. 1993-ban leszerződött az Atlantic Records-szal. A ’90-es években folytatta a zenék kiadását, és méltán sikeres filmes karriert is befutott. 1997-ben főszerepet játszott az ABC Rodgers és Hammerstein Hamupipőke című produkciójában, amelynek premierje nagyon magas nézettséget kapott. Azóta a Dancing with the Stars című sorozatban láthatták, és a Broadway-n is debütált a Chicago című musicalben. Ma viszont már alig játszik filmekben vagy a tévében.

4. Devon Sawa

15 színész a '90-es évekből, akik már közel sem olyan híresek, mint régen

A tizenévesek világszerte teljesen beleszerettek a Casper sztárjába, akit Devon Sawa alakított. A közönség valósággal elájult tőle. Jó párost alakított Christina Ricci-vel. Devont láthattuk a Kis óriások című sportvígjátékban és Sawa a ’90-es években továbbra is uralta a filmvásznot. Játszott a Tegnap és mában, a Gittegyletben és a Vad Amerikában. Utolsó filmje az 1999-es Kéz-őrület című tini horror vígjáték volt. Az új évezred elején Sawa Alex Browningot formálta meg a 2001-es, dermesztő természetfeletti horrorban, a Végső állomás-sorozatban. Máig folytatja a filmezést és szerepelt Sylvester Stallone oldalán Szupercella 3. – Az ördögverem-ben és Bruce Willis-szel a Kerozin köz-ben. Sawa jelenleg a Chucky című horrorsorozatban szerepel.

3. Freddie Prinze Jr.

Így néz ki napjainkban a 90-es évek szívtipró színésze Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr. egy másik fiatal sztár volt, akit a ’90-es évek tinifilmes jeleneteiben láthattunk. Hasonlóan a színésztárshoz, Ryan Phillippe-hez, Freddie Prinze Jr. is a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmben érte el az áttörést. Ezt követte a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron című film folytatással. Az évtizedet A csaj nem jár egyedül című tini-vígjáték főszereplésével zárta. A következő évtized elején viszont már volt néhány bukása. Igazi sikert ért el a két élőszereplős Scooby-Doo-filmben, és több vendégszerepet is kapott. Még saját rövid életű sitcomja is volt, mely a Freddie címet viselte. Miután ezt egy szezon után törölték, már nem sok projektben szerepelt. Az elmúlt évtizedben a Robotcsirke című animációs műsorban játszott.

2. Neve Campbell

Megint lesz Sikoly-film, Neve Campbell is visszatér

Neve az 1990-es évek nagy sztárja volt. Az 1996-os Sikoly-ban Sidney Prescottot alakította, mely slasher-remekműben még évtizedekig alakította szerepét. Láthattuk őt a Bűvölet és a Vad vágyak című filmekben is. Hat évadon keresztül, 1994-től 2000-ig alakította Julia Salingert a kritikusok által is elismert Ötösfogat című tini-családi drámában, a rajongók kedvenc sorozata pedig Golden Globe-díjat is kapott televíziós működése alatt. Noha főként a ’90-es évek illusztris munkájáról emlékeznek rá, Campbell olyan filmekben is szerepelt, mint a Pánik, Az utolsó hívás és a Sokk a jóból. A legnagyobb sikert viszont olyan műsorokban érte el, mint a Kártyavár és Az igazság ára című sorozat, melyet a Netflix mutatott be. Legközelebb a Twisted Metal posztapokaliptikus akcióvígjáték sorozat főszereplőjeként láthatjuk Anthony Mackie és Stephanie Beatriz mellett.

1. Skeet Ulrich

15 színész a '90-es évekből, akik már közel sem olyan híresek, mint régen

A fiatalabb közönség a Riverdale-ből ismerheti fel a sztárt, az idősebbek leginkább Billy Loomisként emlékeznek rá a Sikoly-ból. 1996-ban Winona Ryder mellett szerepelt a Fiúk-ban, aztán jött a Bűvölet. Szerepelt a Lesz ez még így se című filmben is, amelyben Jack Nicholson, Helen Hunt és Greg Kinnear szerepelt. Skeet Ulrich nem tűnt el teljesen a reflektorfényből, mivel még a mai napig játszik. Nemrég játszott a Sikoly ötödik részében, és gyakran kölcsönzi a hangját a Robotcsirkében. Ennek ellenére közel sem szerepel már annyit a nyilvánosság előtt, mint a ’90-es években.

//Cornelius//

Robert Downey Jr. bevallotta, hogy már 8 éves korára droggfüggővé vált az apja miatt

(Via Movieweb.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·