FILMEZZUNK.HU
A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

A XXI. század 20 legszórakoztatóbb vígjátéka

68095

15. Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

Egy terrorista tartja rettegésben a környéket. Legújabb célpontjai a szépségverseny döntősei. Az FBI fura ötlettel áll elő, beépítik az egyik női ügynöküket a versenyzők közé. Választásuk a nem túl nőies Grace-re (Sandra Bullock) esik. A hölgy mozgása férfias, nevetése röfögős, sőt, kissé bajuszos is. Feladata, hogy szépségkirálynőként viselkedjen, miközben kézre keríti a terroristát. Vic Melling (Michael Caine), a szépségszakértő megpróbál segíteni Grace-nek, hogy ne keltsen gyanút a döntős lányok között. Azonban már ez sem bizonyul túl egyszerű feladatnak.

Beépített szépség (2000, Miss Congeniality)

14. Bazi nagy görög lagzi (2002, My Big Fat Greek Wedding)

Toula (Nia Vardalos) görög származású, chigacói lány, akinek származása teljesen meghatározza az életét. A görög iskolába járt, a családja görög éttermében dolgozik. Már elmúlt 30 éves, és még mindig nincs férjnél, ami miatt a családja kezd egyre jobban aggódni. Toula azonban egy teljesen másfajta életre vágyik. Beiratkozik egy esti iskolába, munkahelyet vált, és hamarosan megismer egy férfit, aki azonban nem görög. Toula családja nem így képzelte el a lány jövőjét.

Bazi nagy görög lagzi 2002 - a hét filmje

13. Tucatjával olcsóbb (2003, Cheaper by the Dozen)

Sok jó ember kis helyen is elfér. Ez lehetne a Baker család mottója, akiknek legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy valamivel népesebbek, mint az átlagos amerikai család. Az összesen tizenkét gyereket és a két kutyát a szülők egyébként sem tudják mindig szemmel tartani, ám mikor az anya állást vállal, és Tom (Steve Martin), az apa kénytelen otthon maradni, hogy vigyázzon a lurkókra, elszabadul a pokol, és őrületes kalandok sora veszi kezdetét.

Tucatjával olcsóbb (Cheaper by the Dozen, 2003)

12. A minden6ó (2003, Bruce Almighty)

Bruce Nolan (Jim Carrey) minden vágya, hogy hírolvasó lehessen a Buffalo városi televíziónál, végül mégis riválisára, Evan Baxterre (Steve Carell) esik a választás. Bruce dühében elveszíti a fejét egy élő közvetítés alkalmával, és barátnője (Jennifer Aniston) mellett sem talál vigaszt. Még az Úrra is haragszik, aki megelégeli, hogy Bruce állandóan zsörtölődik, mindig mást hibáztat , ezért felruházza őt végtelen hatalmával, és Bruce-nak be kell látnia: Isten (Morgan Freeman) feladata egyáltalán nem könnyű.

11. A randiguru (2005, Hitch)

Három megbeszélés, és már meg is oldódott a probléma: ezt ígéri ügyfeleinek a kapcsolatok zökkenőmentesítésével foglalkozó Hitch Hitchens (Will Smith). Mindazok, akik úgy érzik, életük asszonyát vagy urát találták meg, de nem rendelkeznek kellő önbizalommal, vagy nem tudják, hogy kerülhetnének kapcsolatba szerelmük tárgyával, bizalommal fordulhatnak Hitchhez, aki eddig még minden zsák foltját megtalálta. A randidoktor akkor kerül szembe az igazi kihívással, amikor Albert (Kevin James), a túlsúlyos könyvelő a segítségével szeretne utat találni a sokmilliós konszernt öröklő Allegra szívéhez. És ha ez még nem lenne elég nagy feladat, Hitch maga is szerelmes lesz, méghozzá a randikra immúnis Sarába.

A randiguru 2005

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·