FILMEZZUNK.HU
Filmek és gasztronómia

10 film, amitől tutira beindulnak az ízlelőbimbóid

11668

6. Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love, 2010)

Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Valami másra vágyik, bár maga sem tudja pontosan, hogy mire. Elköltözik otthonról, elválik a férjétől, Steventől, és viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. De igazából ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világkörüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal.

Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love, 2010)

5. L’ecsó (Ratatouille, 2007)

Remy, a patkány másról sem álmodozik, mint hogy séfként dolgozhasson. Bár a környezete nem rajong az ötletért, mégis belevág a kalaldba, de szembesülnie kell azzal, hogy az emberek uralta világban nem mindenki repes az örömtől, ha megjelenik a konyhában. Végül azonban barátra lel Linguini személyében, és közösem hatalmas sikereket érnek el. Együttműködésüket azonban többen is rossz szemmel nézik.

Lecsó - Ratatouille (Brad Bird, 2007)

4. Ízlések és pofonok (No Reservations, 2007)

A gyönyörű Kate (Catherine Zeta-Jones) Napóleont megszégyenítő határozottsággal irányítja az egyik legelegánsabb étterem konyháját. Ám egy baleset felborítja egyeduralmát, az árván maradt kilencéves unokahúga, Zoe (Abigail Breslin) hozzá kerül, aki alaposan megnehezíti az életét. Mindezt tetézi, hogy új szakács érkezik az étterembe. Nick (Aaron Eckhart) másképp él és másképp gondolkodik, mint ő. Mégis lassacskán megfőzi az addig minden csábításnak ellenálló nőt.

Ízlések és pofonok (2007)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·