FILMEZZUNK.HU
7 fergeteges vígjáték Seann William Scott-tól, amit feltétlen látnod kell

7 fergeteges vígjáték Seann William Scott-tól, amit feltétlen látnod kell

17247

3. Hoki-koki (Goon, 2011)

Családja fekete bárányaként Doug (Seann William Scott) egy kisvárosi kidobósrác úgy dönt, megkísérli a lehetetlent, és profi hokisokká edzi a település szedett-vedett csapatát, átverekedve magukat mindenen és mindenkin -, ami az útjukba kerül.

Hoki-koki (Goon, 2011)

2. Amerikai pite (American Pie, 1999)

A felnőtté válás meghatározó pillanat minden fiatal életében. Jim, Chris, és barátaik nagy döntést hoznak: megfogadják, hogy mire az érettségihez érkeznek, elvesztik szüzességüket. Sok idejük nincs hátra, így mindent megtesznek, hogy sikerüljön becserkészniük a kiszemelt hölgyet. Mindannyian más-más taktikát választatnak, azonban van, akinek csak apja tanácsai és egy almás pite jut.

Amerikai pite (American Pie, 1999)

1. Az Amazonas kincse (The Rundown, 2003)

Beck (Dwayne Johnson), a mindenes azt a feladatot kapja, hogy keresse meg és hozza vissza főnöke kalandvágyó fiát, Travist (Seann William Scott), aki most épp a dél-amerikai dzsungelben kutat elfeledett kincsek után. Az őrült hajszába mások is bekapcsolódnak, a mókás kincskereső és a sziklakemény embervadász mellett gerillaharcosok és egy aranybánya mogorva tulajdonosa, sőt egy vonzó csapos lány is színre lép.

Az Amazonas kincse (The Rundown, 2003)

Johnny Depp lehet a Sherlock Holmes 3 gonosztevője!

Kihagytuk kedvenc filmedet a skót színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Seann William Scott produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·