FILMEZZUNK.HU
15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnod kell

50712

A legjobb korhatáros akciófilmek

Listánkban ezúttal a legjobb korhatáros akciófilmekből válogattunk. Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely akciófilm a kedvenced!

15. A rajtaütés (Serbuan maut, 2011)

Jakarta nyomornegyedében  áll egy lepusztult ház, amit nem szívesen közelít meg senki, kivéve azokat, akiknek épp ott van dolguk. Az épület számos bűnözőnek ad otthont, egy igazi erőd, még a legbátrabb rendőrök sem merészkednek be. Egy elit kommandó azonban bevetésre indul, hogy felszámolja a bűntanyát, és foglyul ejtse az ott rejtőzködő drogbárót. A gengszternek valahogy a tudomására jut a rajtaütés, és kegyetlen erővel támad vissza csapatával, akik kívülről ismerik az épületet. Az egység csapdába esik a hatodik emeleten, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz, aki élve megússza közülük.

A rajtaütés (Serbuan maut, 2011)

14. John Wick (2014)

John Wick (Keanu Reeves) nem akar túl sokat, csupán nyugodt életet. Kutyája, sportkocsija, üres és hideg lakása éppen elég komfortot biztosít számára. Azonban egy nyugdíjas bérgyilkos nem hagyhatja szó nélkül, ha ártanak neki. Előkerülnek a régi fegyverek, és John bosszúhadjáratba kezd. Ő az egyszemélyes hadsereg, akinek gengszterek és bérgyilkosok egész hadával kell szembenéznie. New York valódi csatatérré változik.

Hétvégi bevételi lista, USA – 2017. február 10-12.

13. Ál/Arc (Face/Off, 1997)

Sean Archer FBI ügynököt egy dolog hatja, hogy megtalálja fia gyilkosát, Castor Troyt. Ám amikor végre elkapja, kiderül, hogy egy tömegkatasztrófa közeleg, amelyet csak a bebörtönzött férfi állíthat meg. Egy titkos akcióban az ügynök és a gonosztevő arcát kicserélik, azonban a csere balul sül el.

Ál/Arc (Face/Off, 1997)

12. Rambo – Első vér (First Blood, 1982)

Rambo, a vietnami veterán egy amerikai kisvárosba érkezik, ahol rögtön feltűnést kelt furcsa öltözékével. A helyi túlbuzgó serif megelőzné a bajt, és kitessékeli a férfit a városból, Rambót azonban nem olyan fából faragták, hogy ok nélkül hagyja magát elüldözni. Visszafordul, ám ekkor lecsukják és a fogdába zárják. A férfi jól tudja, mit jelent fogságba esni, rátámad fogvatartóira, és a rendőrség felé veszi az irányt.

Rambo (First Blood, 1982)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·