FILMEZZUNK.HU
A legjobb korhatáros vígjátékok

15 korhatáros vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

933

11. Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (2006)

Borat Sagdiyev újságíró a kazah televízió sztárja. Az öntelt, tudatlan, tolakodó férfi a kazah Tájékoztatási Minisztérium megbízásából az Amerikai Egyesült Államokba utazik, hogy dokumentumfilmet forgasson, amiből minden kazah tanulhat és az ország javát szolgálhatja. Miközben bejárja az Államokat, rengeteg féle emberrel hozza össze a sors. Furcsa szokásaival, kérdéseivel botrányt botrányra halmoz, de észre sem veszi, mekkora felfordulást kavar maga körül. Meg van róla győződve, hogy a lehető legjobban végzi munkáját, tudásvágyát pedig csak a nők utáni vágya múlja felül. Kényesebbnél kényesebb témákat feszeget, miközben, bár nem szándékosan, de leleplezi az amerikai társadalom előítéletes és képmutató mivoltát.

Borat - Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika (2006) - Sacha Baron Cohen

10. Deadpool (2016)

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan képes regenerálódni, bármi is érje. Elhatározza, hogy mebosszulja azokat, aki kis híján tönkretették életét. A ‘kettős személyiségből’ számos vicces szituáció és olykor kínos bonyodalom adódik, ám hősünk remekül veszi az akadályokat.

Deadpool (2016) - Ryan Reynolds

9. Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

Egy magánnyomozó a 70-es évek Los Angelesében egy lecsúszott pornósztár öngyilkossága után nyomoz. Az ügy talán mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik. A detektív egy összeesküvés nyomára bukkan…

Rendes fickók (The Nice Guys, 2016)

8. Torrente, a törvény két balkeze (Torrente, el brazo tonto de la ley, 1998)

Torrente egy nacionalista, fasiszta, önző, lusta, durva, rasszista, szexéhes és alkoholista exzsaru, aki esténként rumba zenére járőrözik a 78-as évjáratú rozzant Seat-jában. Rozoga házban lakik tolószékhez kötött apjával, akit koldulásra kényszerít, hogy legyen miből megélniük. Új szomszédok költöznek melléjük. Torrente szeme megakad a hamvas és szexi Amparitón, ezért összebarátkozik a lány kissé ütődött és kisstílű bűnöző bátyjával, hogy közelebb kerülhessen hozzá. Torrente tudomására jut egy közeli kínai étteremben székelő kábítószer-elosztó banda tevékenysége. Barátaiból és egy kínai pincérnőből akciócsoportot állít fel a banda leleplezésére. A tét: Torrente megtépázott hírneve és rendőri becsületének visszaszerzése és ráadásként hőssé válna Amparitó szemében is.

Torrente, a törvény két balkeze (Torrente, el brazo tonto de la ley, 1998)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·