FILMEZZUNK.HU
A legjobb korhatáros vígjátékok

15 korhatáros vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

932

3. Másnaposok (The Hangover, 2009)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ifjú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak.Kétségbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gondoltak volna.

Ed Helms érdekességek

2. Durr, durr és csók (Kiss Kiss, Bang Bang, 2005)

Harry a kisstílű tolvaj (Robert Downey Jr.) egyik rablása balul sül el, és egy színész meghallgatáson bújik el. A következő pillanatban már Hollywodban találja magát, miután leszerződtették egy nyomzó szerepére. Hogy felkészüljön a forgatásra, egy magándetektív (Val Kilmer) mellé helyezik, aki azonban nincs elragadtatva az ötlettől. Nem sokkal később feltűnik a színen a feltörekvő színésznő (Michelle Monaghan), aki körül egyre csak gyűlnek a hullák.

Durr, durr és csók 2005

1. Trópusi vihar (Tropic Thunder, 2008)

A délkelet-ázsiai dzsungelben egy hatalmas költségvetésű filmet forgatnak. A háborús film sztárok sorát foglalkoztatja, azonban a kiadások ára az egekbe szökik, ezért a stúdió szeretné leállítani a forgatást. A rendező nem hajlandó eleget tenni az utasításoknak, és folytatja a munkálatokat. Stábjával egyre beljebb kerül a dzsungelbe, ahol veszélyes alakokba botlanak.

Trópusi vihar 2008

Nektek melyik a kedvenc korhatáros vígjátékotok? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

Emlékszel még a Winnetou filmek gyönyörű női szereplőjére? Így néz ki napjainkban!

(Korhatáros vígjátékok történeteinek forrása)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·