FILMEZZUNK.HU
Meglepő dolgokat állítanak Bradley Cooperről azok a nők, akik együtt forgattak vele

Meglepő dolgokat állítanak Bradley Cooperről azok a nők, akik együtt forgattak vele

41159

Meglepő dolgokat állítanak Bradley Cooperről azok a nők, akik együtt forgattak vele

Több színésznőt is faggattak a közelmúltban a jóképű színészről. Egy dologban minden nyilatkozat megegyezik Bradley Cooperrel kapcsolatban: a nők odáig, meg vissza vannak tőle. De lássunk néhány nyilatkozatot!

Csillag születik (A Star Is Born, 2018) - Előzetes

A színésznő-énekesnő, Lady Gaga a Csillag születik című közös filmjükben dolgozott együtt Bradley Cooperrel, és kettejükről elég hamar kiderült, hogy a kezdetektől fogva megvolt az a bizonyos szikra:

“Az egész egy sorsfordító élmény volt… Nem tudom, volt-e valaha olyan szoros művészi kapcsolatom bárkivel, mint Bradleyvel. Nagyon sokat jelentett nekem, szerintem mindkettőnknek, hogy amikor elkezdtük a filmet, kezet fogtunk, ő azt mondta: “te egy színésznő vagy” én pedig azt, hogy “te egy zenész”.”

Jennifer Lawrence-nek eddig négy közös filmje is van Cooperrel, így aztán esetükben egyértelmű, hogy működik köztük a kémia.

“(…) Minden férfiszerep kapcsán Bradleyre gondolok, mert szerintem ő a legjobb és imádok vele dolgozni.”

Sienna Miller Az ételművész és az Amerikai mesterlövész című produkciókban játszott együtt a színésszel, és nem győzte dicsérni, milyen elhivatott volt a munka során:

“Hihetetlen az előadása, egyszerűen felismerhetetlenné válik. Minden nap 4-6 órát edzett, húsz kiló izmot pakolt fel. Úgy nézett ki és úgy beszélt, mint egy másik ember, szinte biztos vagyok benne, hogy nem esett ki a szerepéből egész idő alatt. Teljesen átadta magát, csodás volt körülötte lenni.”

Amy Adams csakúgy mint a fent említett Jennifer Lawrence, az Amerikai botrányban volt Cooper kolléganője. A színésznő szerint Bradley igazi úriemberként viselkedett, még a legsikamlósabb jelenetek során is:

“Annyira úriember. Sokszor megkérdezte, hogy “minden oké?”. A rendező utasította arra, hogy “csúsztasd fel a szoknyáját” ő pedig végig: “ez így oké? Jó ez így neked?””

Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, 2005)

Az Aloha és az Ünneprontók ünnepe című filmekben voltak kollégák Rachel McAdams-szel, a forgatás élménye pedig maradandó emléket hagyott a színésznőben:

“Csodálatos dolog Bradley-vel együtt dolgozni, mert nagy szenvedélyt táplál nem csak a karaktere, hanem az egész film iránt is. Minden jelenethez úgy áll hozzá, hogy az legyen a valah volt legjobb filmes jelenet. Egyfajta energia, lelkesedés, nagylelkűség jellemzi. Nagyon inspiráló nézni, és nagyon szórakoztató is. (…)”

Megszakad a szív: így néz ki most Bud Spencer sírja

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · · · · ·