FILMEZZUNK.HU
Burt Reynolds-t élete utolsó éveiben már fel sem lehetett ismerni a sok plasztikai beavatkozástól

Burt Reynolds-t élete utolsó éveiben már fel sem lehetett ismerni a sok plasztikai beavatkozástól

5040

Burt Reynolds-t élete utolsó éveiben már fel sem lehetett ismerni a sok plasztikai beavatkozástól

Azt hihetnénk, hogy csak nők esetében fordulnak elő szépészeti beavatkozások, ám ez hatalmas tévedés, mivel az idősödő legendás férfiak sem minden esetben mernek farkasszemet nézni az öregedéssel. Burt Reynolds (1936. február 11.–2018. szeptember 6.) Golden Globe-díjas amerikai színész, rendező. Egyetemi tanulmányait a Floridai Állami Egyetemen végezte el. Eredetileg nem is színésznek, sokkal inkább futballistának készült.  Ám egy térdsérülés miatt fel kellett adnia sportolói álmait, így másik pályát választott magának. 1955-től New Yorkban televíziós szerepekben játszott. 1961 óta szerepelt filmekben, kezdetben kaszkadőr és epizodista volt.

Burt Reynolds is túlzásba vitte a plasztikázást

Az egykor sármos szívtipró 1972 áprilisában, első meztelen férfi modellként pózolhatott a Cosmopolitan magazin kihajtogatható poszterén. De az elmúlt években jócskán túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat, melyek egyértelmű nyomot hagytak arcán. A plasztikáztatás azonban kétélű fegyver, hiszen a ráncfelvarrásoknak és botoxinjekcióknak köszönhetően a bőre természetellenesen kisimult, ezért aztán két-három évtizedet simán letagadhatna korából. Ám a színészlegendának együtt kellett élnie azzal, hogy a sebészek megfosztották minden természetességétől, és egy bizarr öregurat faragtak belőle, ezt tetőzte még több betegsége is, amik szintén nyomot hagytak a lehetséges színész külsején.

Szegény Burt Reynolds, a halála előtt már fel sem lehetett ismerni a sok plasztikai beavatkozástól

Az egykori televíziós ikon a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások miatt szinte a felismerhetetlenségig megváltozott. Sajnos a plasztika sem tarthat örökké fiatalon senkit. A legendás színész arcát elképesztő módon operálták fiatalabbá, a plasztikai beavatkozások és ráncfelvarrások végeredménye pedig sajnos nem vált előnyére.

Szerző: MéziMcFly

Emlékszel még a Winnetou filmek gyönyörű női szereplőjére? Így néz ki napjainkban!


Article Tags: · ·