FILMEZZUNK.HU
15 alacsony költségvetésű film, amely hatalmasat kaszált

15 alacsony költségvetésű film, amely hatalmasat kaszált

10142

Nevetséges Napóleon (Napoleon Dynamite, 2004)

Napoleon Dynamite (Jon Heder) egy igazi lúzer. Különc viselkedése és gátlásossága miatt senki nem kedveli. Sajnos a családja sem különb, pozitív példát otthon sem lát. Aztán megismerkedik egy lánnyal és egy fiúval, akik épp hasonló cipőben járnak. A barátság új távlatokat nyit meg Napoleon életében, és fejébe veszi, hogy elindul a diákigazgató választáson.

Nevetséges Napóleon (Napoleon Dynamite, 2004)

Bronson (2009)

Michael Peterson egész életében arról álmodozott, hogy híres lesz. A forrófejű, huszonkét éves srác úgy gondolta, ennek legegyszerűbb módja, ha kirabol egy postahivatalt. Petersont azonban gyorsan elfogták és hét év börtönbüntetésre ítélték. Végül több mint harmincnégy évet töltött rács mögött, ebből harmincat magánzárkában. A hollywoodi sztár, Charles Bronson nevet is itt vette fel. Hírnevét fékezhetetlen természetével, túszejtő akcióival szerezte. Az Egyesült Királyság legerőszakosabb rabjaként tartották számon, aki nemcsak a fegyőrökre, de a társaira nézve is állandó veszélyt jelentett. Átváltozásáról, életéről több könyvet írt.

Bronson (2009)

Wendy és Lucy (Wendy and Lucy, 2008)

A munkanélküli Wendyre rámosolyog a szerencse, jövedelmező nyári munkát talált magának. Ám úgy tűnik, minden összeesküdött ellene, amikor úton Oregon állam felé lerobban az autója, a kutyája pedig megszökik. A lány Lucy keresésére indul. Wendy céltalanul bolyong, miközben egyre fogy az amúgy is kevés pénze. Emiatt azután egyre súlyosabb döntésekre kényszerül.

Wendy és Lucy (Wendy and Lucy, 2008)

Egyszer (Once, 2006)

A fiatal utcazenész és a cseh zongorista lány, aki nem tud megfizetni egy zongorát, ezért egy hangszerüzletbe jár játszani, Dublin utcáin ismeri meg egymást. A lányt magával ragadja a fiú zenéje, és eldöntik, együtt is eljátszanak egy számot. A zene ereje eltéphetetlen köteléket képez közöttük. Együtt indulnak útnak, hogy beteljesítsék álmukat.

Egyszer (Once, 2006)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·