FILMEZZUNK.HU
15 alacsony költségvetésű film, amely hatalmasat kaszált

15 alacsony költségvetésű film, amely hatalmasat kaszált

10135

Felettünk a Föld (Another Earth, 2011)

Azon a napon, amikor a csillagászok felfedezték, hogy még egy Föld bolygó létezik Naprendszerünkben, Rhoda autóbalesetet okoz, John, a zeneszerző pedig elveszti családját. A lány négy évet tölt börtönben, és amikor szabadul, el akarja mondani Johnnak, hogy ő okozta szerettei halálát. John azonban azóta se tudott továbblépni, így a lány képtelen bevallani az igazságot… Időközben meg lehet pályázni az új bolygóra utazó űrhajón egy helyet, így Rhoda, nem találva helyét e világban, megpróbálkozik ezzel.

Felettünk a Föld (Another Earth, 2011)

Férfitársaságban (In the Company of Men, 1997)

Két hivatalnokot, Chad-ot és Howard-ot nagy csalódás ért: a munkában a fiatalok lekörözik őket, ráadásul kidobták őket a barátnőik. Elhatározzák, hogy bosszút állnak: kapóra jön, hogy hat hétre egy másik városba küldték őket. El akarják csavarni egy nő fejét, hogy aztán csúnyán elhagyhassák. Találnak is egy elragadó, ámde süket titkárnőt, s így övé lesz a nagy megtiszteltetés, hogy eltöltse ezt a hat hetet… férfitársaságban.

Férfitársaságban (In the Company of Men, 1997)

Követés (Following, 1998)

Bill, a fiatal angol író szereti figyelni az embereket. Kiválaszt valakit az embertömegből és a nyomába eredve elemezgeti annak viselkedését. Egy alkalommal azonban kiszemelt alanya szembe fordul vele és kérdőre vonja, majd betörések egész sorába csábítja bele Billt. A rablások alkalmával azonban nem lopnak el semmit, csupán az izgalom kedvéért csinálják. Bill hamarosan azonban szövevényes ügyekben találja magát…

Követés (Following, 1998)

Emilia Clarke kitálalt: A női színészeket elnyomták a Trónok harca forgatásán

(Forrás: Brightside)

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·