FILMEZZUNK.HU
10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!

10 film, amiért imádjuk a szülinapos Ryan Gosling-ot!

26966

3. Kaliforniai álom (La La Land, 2016)

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel – ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén.

10 dolog, amit nem gondoltál volna a Kaliforniai álom című filmről

Tudtad, hogy…?

… eredetileg Miles Teller és Emma Watson alakították volna a főszerepeket?

2. A hatalom árnyékában (The Ides of March, 2011)

Az elnökjelölt fiatal, idealista munkatársát tőrbe csalja az ellenséges párt, azonban a kampány folyik tovább, melyben helyt kell állnia, hiszen nem kisebb a tét, mint az elnökség sorsa.

A hatalom árnyékában (The Ides of March, 2011)

Tudtad, hogy…?

… Leonardo DiCaprio is esélyes volt Stephen Meyers (Ryan Gosling) szerepére. Végül mégsem ő kapta azt, azonban produkciós cége, az Appian Way révén producerként vett részt a film munkálataiban.

1. Az első ember (First Man, 2018)

A 6 Oscar-díjas sikerfilmjük, a Kalifornia álom után Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra összefogtak: filmre viszik a lebilincselő történetet, amelynek középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése. A forgatókönyvet a Spotlight: Egy nyomozás részletei Oscar-díjas forgatókönyvírója, Josh Singer jegyzi.

Az első ember (First Man, 2018) - Kritika

Tudtad, hogy…?

…Ryan Gosling a forgatás alatt agyrázkódást szenvedett?

+1. A nagy dobás (The Big Short, 2015)

A nagy dobás című filmdráma Michael Lewis azonos című regénye alapján készült. Négy főhőse még időben rájön, hogy a bankok felelőtlen hitelpolitikája révén küszöbön áll egy újabb hatalmas világválság. Hiába figyelmeztetik az illetékeseket a közelgő veszélyre, azok nem hallgatnak rájuk. Elhatározzák, hogy tudásukat felhasználva cégükkel olyan befektetéseket hajtanak végre, melyek a válság során szép hasznot eredményeznek.

A nagy dobás (The Big Short, 2015)

Tudtad, hogy…?

… Adam McKay, a rendező, állítása szerint egy éjszaka alatt elolvasta Michael Lewis könyvét, s azonnal tudta, hogy filmet akar készíteni belőle? Érdekes módon az író egyszer úgy nyilatkozott, hogy a könyve megfilmesíthetetlen.

Dolph Lundgren több bordáját is eltörte Sylvester Stallonenak

Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Ryan Gosling produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek és érdekességek forrása)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·