FILMEZZUNK.HU
12 igaz történeten alapuló film 2016-ból, amit vétek lenne kihagyni

12 igaz történeten alapuló film a közelmúltból, amit neked is látnod kell

107723

9. Sully – Csoda a Hudson folyón (Sully, 2016)

Chesley “Sully” Sullenberger kapitány 2009. január 15-én New York fölött, egy madarakkal való ütközés után a Hudson folyóra tett le csodával határos módon egy utasszállító gépet, megmentve ezzel 155 ember életét. Az eset médiaszenzáció lett, ám a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibára is rámutatott, ami miatt Sully kapitány végül nyugdíjba vonult.

10. Race: A legendák ideje (Race, 2016)

A fekete férfi, Jesse Owens a világ legnagyobb atlétája szeretne lenni, s hogy bizonyítson, az 1936-os berlini olimpián lenne is esélye. Azonban a sportesemény szellemét áthatja Adolf Hitler felsőbbrendűségről szőtt víziója. A faji előítélet ellenére a férfi mégis képes a győzelemre: négy világrekordot állít be, és négy aranyérmet visz haza a német fővárosból.

Race: A legendák ideje (Race, 2016)

11. Csoda a mennyből (Miracles from Heaven, 2016)

Egy fiatal lány rendkívül ritka emésztési rendellenességtől szenved. Betegsége azonban egy váratlan csoda folytán meggyógyul, amikor a lány túlélője lesz egy szörnyű balesetnek.

Csoda a mennyből (Miracles from Heaven, 2016)

12. Arany (Gold, 2016)

Kenny Wells egy modern aranyásó, aki kétségbeesetten keresi a szerencséjét. Igazi álmodozó ő, aki ha kell némi szélhámosságtól sem riad vissza. Most összeáll egy hasonlómód szerencsétlen geológussal, hogy együtt végre elérjék az áttörést. Indonézia feltérképezetlen dzsungelébe utaznak, hogy ott kutassanak az arany után.

Arany (Gold, 2016)

18 film, amikben a színészek maguk játsszák el hasonmásaikat

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·